Ο Ταμπέρι έπαθε και κολικό νεφρού ώρες πριν τον τελικό του ύψους: «Θα είμαι εκεί»

Ο Ταμπέρι έπαθε και κολικό νεφρού ώρες πριν τον τελικό του ύψους: «Θα είμαι εκεί» Facebook Twitter
Τζιανμάρκο Ταμπέρι / Φωτογραφία: Instagram
0

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, ο Ιταλός ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος που έχει αντιμετωπίσει σειρά κακοτυχιών, έπαθε κολικό νεφρού, λίγες ώρες πριν τον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Ταμπέρι όμως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συμμετάσχει στον τελικό του άλματος εις ύψος στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους ακολούθους του στο Instagram.
 
Είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα που θα μπορούσε, όμως δεν θέλει να καταθέσει τα όπλα χωρίς μάχη και σήμερα στις 20:00 θα λάβει μέρος στον τελικό του άλματος εις ύψος. «Θα είμαι εκεί», έγραψε χρησιμοποιώντας και εξοργισμένα emojis για να περιγράψει το πώς αισθάνεται. 

Ο Ταμπέρι είχε νοσηλευτεί στην πατρίδα του λόγω κολικού στο νεφρό ξανά πριν λίγες ημέρες, συμμετείχε στον προκριματικό του ύψους χωρίς να καταφέρει να περάσει το απαιτούμενο ύψος (2.27μ.) όμως προκρίθηκε στον τελικό καθώς δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών. 

Ο Ιταλός άλτης ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, όπου μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον συναθλητή του από το Κατάρ, Μουτάζ Μπαρσίμ. 

Μετά την τελετή έναρξης στο Παρίσι, όπου ήταν σημαιοφόρος της ιταλικής ομάδας, έγινε viral καθώς έχασε τη βέρα του και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, με ένα κείμενο που χαρακτηρίστηκε ως απόλυτα ρομαντικό. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ