Ολυμπιακοί Αγώνες: 18χρονη Κινέζα μαθαίνει στο βάθρο των νικητών να δαγκώνει το μετάλλιο και γίνεται viral

Ολυμπιακοί Αγώνες: 18χρονη Κινέζα μαθαίνει στο βάθρο των νικητών να δαγκώνει το μετάλλιο και γίνεται viral Facebook Twitter
0

Την «παράδοση» των νικητών να ποζάρουν στο βάθρο δαγκώνοντας το μετάλλιό τους έμαθε «on air» η 18χρονη Κινέζα Zhou Yaqin.

Η νεαρή Κινέζα, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατόρθωσε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας των γυναικών στην Ενόργανη στο Παρίσι 2024. 

Πράγματι, ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το μετάλλιό της, εμφανώς ντροπαλή και συγκρατημένη. Μαζί της βρίσκονταν οι Ιταλίδες Αλίσια Ντ'Αμάτο, η οποία έγινε η πρώτη Ολυμπιονίκης της Ιταλίας στη γυμναστική γυναικών, και η συμπατριώτισσά της Μανίλα Εσποζίτο.

Καθώς οι τρεις γυναίκες ανέβηκαν στο βάθρο κατά τη διάρκεια της τελετής απομονής των μεταλλίων, οι δύο Ιταλίδες δάγκωσαν τα μετάλλιά τους ποζάροντας για μια φωτογραφία - κάτι για το οποίο, όπως φάνηκε, δεν είχε ιδέα η νεαρή γυμνάστρια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο φακός κατέγραψε την αθωότητα και τη γλυκύτητα της Zhou Yaqin, που κοιτώντας τις συναθλήτριές της επιχείρησε γρήγορα να ακολουθήσει το παράδειγμά τους, φέροντας κι εκείνη το ασημένιο μετάλλιο στο στόμα της - αν και με την αμηχανία της έκδηλη.

Τα social media έκαναν άμεσα viral το βίντεο και τα ενσταντανέ της απονομής, καθώς άπαντες αναφέρονται με τα πιο θερμά σχόλια για τη νεαρή Κινέζα που χάρισε το πιο γλυκό και χαριτωμένο στιγμιότυπο των Αγώνων, έως τώρα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μποϊκοτάζ στην Τελετή Λήξης και επίσημη καταγγελία στο CAS από την Ρουμανία

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μποϊκοτάζ στην Τελετή Λήξης και επίσημη καταγγελία από την Ρουμανία - Η ανάρτηση της Κομανέτσι

Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι δύο αθλήτριες τους υπέστησαν «ανήθικη» μεταχείριση κατά τη διάρκεια του τελικού της Ενόργανης Γυμναστικής
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM