Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans Facebook Twitter
Φωτ. Λουάνα Αλόνσο / Instagram
0

Η 20χρονη Παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Λουάνα Αλόνσο που αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα στους Αγώνες στο Παρίσι, δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά και λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αποσύρεται από την αγωνιστική κολύμβηση.

«Κολύμβηση: σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι», είχε σημειώσει στην ανάρτηση που ανακοίνωνε την απόφασή της. Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως κατά τη διάρκεια των Αγώνων φημολογούνταν πως της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς, με την Ολυμπιακή Επιτροπή να επιβεβαιώνει το γεγονός και την ίδια να το διαψεύδει.

Ωστόσο μέσα από το Instagram πάλι, ανακοίνωσε πως άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, τον οποίο διαφημίζει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες.  Η δημοσιότητα που κέρδισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φτάνοντας τους 1,1 εκατ. ακόλουθούς, της έδωσε όπως όλα δείχνουν το έναυσμα για την κίνηση αυτή. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans Facebook Twitter
Φωτ. Λουάνα Αλόνσο / Instagram
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM