Η Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο

Παναθηναϊκός: Η Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο Facebook Twitter
Πέννυ Ρόγκα / Instagram
0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο.

Η γνωστή βολεϊμπολίστρια δεν είχε παίξει στα τελευταία παιχνίδια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη με μία φωτογραφία στο Instagram, ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο και πως ήδη έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία. «Day 1, η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σημαντικά λόγια που μου είπατε, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Λίγες ημέρες πριν, σε άλλη ανάρτηση στο Instagram που είχε επισημανθεί και η ίδια, είχε αναφερθεί πως μετά από μία επέμβαση που είχε υποβληθεί, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να παρευρεθεί στο κλειστό της Λεωφόρου. Πράγματι η Πέννυ Ρόγκα έδωσε το παρόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών και όπως διακρίνεται και σε βίντεο, αποθεώθηκε από τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM