Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ποδοσφαιριστής Στάθης Χατζηλάμπρου

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ποδοσφαιριστής Στάθης Χατζηλάμπρου Facebook Twitter
Στάθης Χατζηλάμπρου/ Φωτ.: Χ
0

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή Στάθη Χατζηλάμπρου μετά από τροχαίο δυστύχημα, ο οποίος είχε φορέσει και τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο 26χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής. Είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟ Ρουφ, Πανελευσινιακό, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τον Ελλοπιακό.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα αναφέροντας σε ανάρτηση στα social media: «Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας. ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει. Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Σταθης Χατζηλάμπρος». 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει συγκλονισμένη τη βαθιά οδύνη της για τον χαμό του Στάθη Χατζηλάμπρου.

Ο Στάθης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και μάλιστα διετέλεσε αρχηγός τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 του Λεβαδειακού.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Στάθη! Καλό σου ταξίδι…»

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο
LIFO NEWSROOM
Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Αθλητισμός / Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Τα 17 από αυτά κατακτήθηκαν στην κλασική κολύμβηση - Τα υπόλοιπα τρία ελληνικά μετάλλια (ένα χρυσό και δύο ασημένια) ήρθαν από τα ομαδικά αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης
LIFO NEWSROOM