Σοκ στην Πόρτο: Ο Ίκερ Κασίγιας έπαθε έμφραγμα στην προπόνηση

Σοκ στην Πόρτο: Ο Ίκερ Κασίγιας έπαθε έμφραγμα στην προπόνηση Facebook Twitter
EPA
0

Σοκαρισμένοι είναι οι παίκτες και ο προπονητής της Πόρτο, μετά το έμφραγμα που έπαθε ο τερματοφύλακας της ομάδας Ίκερ Κασίγιας, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 

Σήμερα το πρωί, ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν αισθανόταν καλά και, μετά την προπόνηση, αποφασίστηκε η διακομιδή του σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτο. 

Πολύ γρήγορα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Κασίγιας δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του αλλά δεν πρόκειται να παίξει σε κανένα από τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια της ομάδας του.

Για το φινάλε της Primeira Liga απομένουν τέσσερα παιχνίδια όπου η Πόρτο προσπαθεί να κατακτήσει την πρωτιά, με βασική αντίπαλό της τη Μπενφίκα. 

Το 2010, ο Ισπανός σούπερ-σταρ που καθιερώθηκε μέσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στο μουντιάλ, οδηγώντας την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Ο ίδιος κέρδισε μάλιστα τη Χρυσή Υδρόγειο ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Συνολικά, έχει παίξει περισσότερα από 1.000 επίσημα παιχνίδια, κερδίζοντας όλα τα τρόπαια σε εσωτερικό και εξωτερικό. Εκτός από τρία Champions League, ο Κασίγιας έχει στο ενεργητικό του και το ρεκόρ Ισπανίας για τις περισσότερες συμμετοχές σε διεθνείς αναμετρήσεις (167). 

Είναι παντρεμένος με την 35χρονη Ισπανίδα δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο και στα τέσσερα χρόνια γάμου τους, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μάρτιν και τον Λούκας. 

View this post on Instagram

La Navidad va de eso, de volver a la que un día fue tu casa. Ayer pasamos un rato muy bueno celebrando el 80 aniversario, que se dice pronto, del diario @marca. Me encantó volver a ver a un montón de compañeros y recordar anécdotas y batallitas. Uno de ellos me contaba que había dejado la radio ,que ahora estaba de director en el departamento de comunicación de un gran pabellón de espectáculos musicales. –Y ¿no echas de menos el periodismo deportivo? –le pregunté . –Todos los días de mi vida –me dijo . Es lo que tiene esta profesión. Por cierto, muy merecidos todos los premios de nuestros deportistas, ejemplo de constancia, esfuerzo y superación. Felicidades @marca y a por otros 80 más. #vivaeldeporteespañol #sumandorecuerdos #Madrid

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Με πληροφορίες από Independent

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM