Στην Τσέλσι και επίσημα ο Μουρίνιο

Στην Τσέλσι και επίσημα ο Μουρίνιο Facebook Twitter
0

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει οριστικά στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Ο Special One βρισκόταν από χθες στο Λονδίνο και σήμερα το απόγευμα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς ως το καλοκαίρι του 2017.

Έτσι επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο τίποτα και που στο παρελθόν είχε πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υποδέχομαι τον Ζοσέ πίσω στην Τσέλσι. Η συνεχής επιτυχημένη πορεία και φιλοδοξία του τον έκανε τον ιδανικό για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος μας είναι ο σύλλογος να κάνει βήματα μπροστά και να πετύχει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται στο μέλλον. Ο Ζοσέ αποτέλεσε για μας την πρώτη μας επιλογή καθώς θεωρούμε πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής των Μπλε, Ρον Γκούρλεϊ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM