Τελειώνει ο Τσάβες από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει ο Τσάβες από τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συζήτηση με την πλευρά του Αντρές Τσάβες για λύση της συνεργασίας χωρίς κόστος για τον σύλλογο ξεκινά ο Παναθηναϊκός.


Για το βράδυ της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένη νεότερη επικοινωνία με την πλευρά του Αντρές Τσάβες προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή επιμένει στην αρχική του θέση πως ο πελάτης του πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς αυτό είναι το καλύτερο για εκείνον.

Παρ' όλα αυτά, ο παίκτης δεν τηρεί κάποια ξεκάθαρη στάση. Έτσι, από τον Παναθηναϊκό ξεκινούν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη προκειμένου λυθεί η συνεργασία χωρίς κόστος για τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να σημειωθεί, πως σε αυτή την φάση των συζητήσεων δεν εμπλέκεται η Μπόκα Τζούνιορς και οι συζητήσεις γίνονται ανάμεσα στο «τριφύλλι» και στον Αργεντινό επιθετικό. Υπενθυμίζεται πως ο Αντρές Τσάβες είχε υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό διάρκειας τριών ετών.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι και τα τελευταία του με την πράσινη φανέλα.

Πηγή: sdna.gr

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM