UEFA: Αλλαγή του κανονισμού για το όριο των καρτών

UEFA: Αλλαγή του κανονισμού για το όριο των καρτών Facebook Twitter
Ο Τσάμπι Αλόνσο δέχεται κίτρινη κάρτα στον ημιτελικό με την Μπάγερν και συνειδητοποιεί ότι χάνει τον τελικό
0

Εδώ και χρόνια υπάρχουν φωνές που ζητούσαν την αλλαγή του κανονισμού με το όριο καρτών που υποχρέωνε παίκτες που είχαν συμπληρώσει ορισμένο αριθμό καρτών κατά τη διάρκεια όλης της διοργάνωσης να χάνουν τα μεγαλύτερα παιχνίδια των ομάδων τους, συνήθως τελικούς.

Ειδικά και μετά το φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέκτικο Μαδρίτης, όπου δεν αγωνίστηκε ο Τσάμπι Αλόνσο, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της "βασίλισσας", λόγω καρτών που είχε συμπληρώσει κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, κάτι φαίνεται πως άλλαξε στην UEFA.

Έτσι από εδώ και στο εξής, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κύπελο Ουέφα, Τσάμπιονς Λιγκ και Euro, οι κάρτες που συμπληρώνει ένας παίκτης θα μετρούν μόνο μέχρι και το τέλος των προημιτελικών. Αυτό πρακτικά δυσκολεύει το ενδεχόμενο ένας παίκτης να μην παίζει σε τελικό που προκρίνεται η ομάδα του.

Κάθε παίκτης θα παίζει τον ημιτελικό "λευκός" από κάρτες. Αν φυσικά όμως πάρει δύο κίτρινες κάρτες σε αυτό το παιχνίδι και αποβληθεί, τότε και μόνο τότε θα χάσει τον τελικό. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM