Μητσοτάκης: «Αν είχα Facebook το 1990, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα»

Μητσοτάκης: «Αν είχα Facebook το 1990, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα» Facebook Twitter
8

Σελίδα στο Facebook διαθέτει πλέον ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στη σελίδα αναφέρεται ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα του πρώην πρωθυπουργού και αυτό επιβεβαιώθηκε από το ποστ του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, αλλά και από τη φωτογραφία που ανέβασε και τον δείχνει να σερφάρει στο διαδίκτυο. Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. ετοιμάζεται και για την έκδοση του βιβλίου του, όπου θα εξιστορούνται τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του την περίοδο 1990-1993. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ότι θα έχει τυχόν αναφορά στον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος ήταν και η αιτία της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 

Μητσοτάκης: «Αν είχα Facebook το 1990, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα» Facebook Twitter

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες και μάλιστα στο ποστ του στη σελίδα, αναφέρει ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κυβέρνηση του, αν είχε τότε τη βοήθεια του Facebook.

"Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.

Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου."

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Σάββατο, 16-02-2013, 12:56

Τech & Science
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες ο αστεροειδής 2024 YR4 να χτυπήσει τη Γη και είναι «μεγαλύτερες από ποτέ»

Τech & Science / Αυξήθηκαν οι πιθανότητες ο αστεροειδής 2024 YR4 να χτυπήσει τη Γη και είναι «μεγαλύτερες από ποτέ»

Η NASA δημοσίευσε νέα δεδομένα που υποδηλώνουν ότι ο αστεροειδής 2024 YR4 μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Μελέτη: Τα επίπεδα χλωρίωσης του νερού στην ΕΕ ενδέχεται να αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Τech & Science / Μελέτη: Η χλωρίωση του νερού στην ΕΕ πιθανώς αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Η χλωρίωση του νερού αύξησε δραματικά το προσδόκιμο ζωής στις αρχές του 20ού αιώνα, αλλά οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις αρνητικές συνέπειες της διαδικασίας δεκαετίες αργότερα
LIFO NEWSROOM