11χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη γιαγιά του επειδή τον πίεζε να τακτοποιήσει το δωμάτιό του

11χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη γιαγιά του επειδή τον πίεζε να τακτοποιήσει το δωμάτιό του Facebook Twitter
0

Ένα εντεκάχρονο αγόρι, που αρνούνταν να τακτοποιήσει το δωμάτιό του, πήρε ένα όπλο που ανήκε στον παππού του και σκότωσε τη γιαγιά του με μια σφαίρα στο κεφάλι προτού αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αριζόνας στις ΗΠΑ, η Ιβόν Γούνταρντ, 65 ετών, σκοτώθηκε την ώρα που παρακολουθούσε τηλεόραση μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Λίτσφιλντ Παρκ, βορειοδυτικά του Φοίνιξ.

Το ζευγάρι, που είχε την αποκλειστική κηδεμονία του 11χρονου, του ζητούσε όλη την ημέρα να τακτοποιήσει το δωμάτιό του κι εκείνος αρνούνταν επίμονα, εξήγησε ο παππούς του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη της κομητείας της Μαρικόπα, το ζευγάρι καθόταν στον καναπέ του σαλονιού του όταν το αγόρι εμφανίστηκε πίσω του και πυροβόλησε τη γιαγιά του στο κεφάλι με ένα όπλο που ανήκε στον παππού του.

Αρχικά εκείνος προσπάθησε να κυνηγήσει το παιδί, όμως τελικά έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του.

Στο μεταξύ ο εγγονός του αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο ότι ο εγγονός μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή άλλους», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του σερίφη, ο οποίος πρόσθεσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Ο χειρούργος Λε Σκουαρνέκ παραδέχτηκε τους βιασμούς εκατοντάδων ασθενών του

Διεθνή / Γαλλία: Ο χειρούργος Λε Σκουαρνέκ παραδέχτηκε τους βιασμούς εκατοντάδων ασθενών του

Ο Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ κατηγορείται για επίθεση ή βιασμό 299 ασθενών, η συντριπτική πλειοψηφία κάτω των 15 ετών, μεταξύ 1989 και 2014, κυρίως στη Βρετάνη - Τι δήλωσε στο δικαστήριο
LIFO NEWSROOM
Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Πρίγκηπο - Τι λένε αποχαρακτηριμένα έγγραφα της MİT

Διεθνή / Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Τουρκία - Τι λένε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της MİT

Οι αναφορές αποκαλύπτουν πώς πράκτορες των Σοβιετικών παρακολουθούσαν στενά τον Λέοντα Τρότσκι κατά την εξορία του στην Πρίγκηπο μεταξύ 1929 και 1933
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ