UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα Facebook Twitter
8

 

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα Facebook Twitter

UPDATE: Η αφαιρεση του μνημειου του Steve Jobs για λογους γκει προπαγανδας ηταν τελικα φαρσα - το μνημειο αφαιρεθηκε για επιδιορθωσεις λογω βλαβης σε αισθητηρες, και θα ξανατοποθετηθει.
http://apple.trendolizer.com/2014/11/removal-of-steve-jobs-memorial-due-to-gay-propaganda-law-turns-out-to-be-pr-hoax.html

====

Μνημείο προς τιμή του ιδρυτή της Apple Inc Στιβ Τζομπς το οποίο είχε στηθεί στην Αγία Πετρούπολη φέρεται να κατεδαφίστηκε μετά τη δήλωση του διαδόχου του Τζομπς στην Apple Τιμ Κούκ ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το μνημείο -ένα τεράστιο iPhone με τη φωτογραφία του Τζομπς -είχε στήσει ένωση ρωσικών εταιρειών η οποία όμως τώρα δηλώνει ότι πρέπει να συμμορφωθεί με το ρωσικό νόμο που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.

"Στη Ρωσία απαγορεύεται δια νόμου η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανήλικους και οι άλλες σεξουαλικές αποκλίσεις", δικαιολογήθηκε η ένωση των ρωσικών εταιρειών, σημειώνοντας παράλληλα ότι από το σημείο στο οποίο βρισκόταν το μνημείο περνούν  νεαροί σπουδαστές και οι καθηγητές τους.

"Αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ τάχθηκε δημοσίως υπέρ του σοδομισμού, το μνημείο κατεδαφίστηκε ώστε να συμμορφωθούμε με τη ρωσική νομοθεσία που προστατεύει τα παιδιά από πληροφορίες που προωθούν την άρνηση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Να απαγορευτεί η είσοδος του Τιμ Κούκ στη χώρα επειδή δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος ζήτησε δημοτικός σύμβουλος στην Α. Πετρούπολη, λίγες μέρες πριν την πτώση του μνημείου και μερικές ώρες μετά τη δήλωση του CEO της Apple. 

«Τι μπορεί να μας κουβαλήσει; Έμπολα; Αids; «Τι μπορεί να μας κουβαλήσει; Έμπολα; Αids; Βλεννόρροια ;» Στη Δύση όλοι έχουν επιπόλαιες σχέσεις. Κλείστε του την πόρτα για πάντα!», δήλωσε ο Vitaly Milonov.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

Διεθνή / Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

«Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο με ποικιλομορφία χωρίς φασισμό» και «η ιστορία επαναλαμβάνεται εάν δεν διδαχθούμε τίποτα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αφού λοιπόν θα τοποθετηθεί ξανά και ήταν ανακριβής η είδηση θα συνεχίσω το σχόλιο και θα πω ότι μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχει ένα τέτοιο μνημείο για τον Στιβ Τζομπς στη Ρωσσία και ότι μάλιστα είναι τόσο καλαίσθητο και έξυπνο σαν σύλληψη.
Να μην σου πω ότι προκαλεί και beriberi..."Στη Ρωσία απαγορεύεται δια νόμου η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανήλικους"Πάντως εκτός της γενικότερης γελοιότητας του θέματος δεν ήξερα κι ότι οι σπουδαστές του IT πανεπιστημίου είναι ανήλικοι...
κονσερβοκούτια; Βότκα; Την παπαρήγα;Και να φανταστεί κανείς οτι υποτίθεται οτι ήταν μια σχετικά εκπλεπτυσμένη, προοδευτική κοινωνία. Τί στον πούτιν έπαθαν;