Ατύχημα (ξανά) με το ποδήλατο για τον ζάπλουτο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ατύχημα (ξανά) με το ποδήλατο για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον Facebook Twitter
0

Σοβαρό ατύχημα είχε ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, καθώς έκανε ποδήλατο στη Virgin Gorda, μία εκ των Βρετανικών Παρθένων Νήσων στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Virgin είπε ότι «τράκαρε γερά» με το ποδήλατο - αλλά είπε ότι ευτυχώς κατάφερε να αποφύγει να σπάσει κανένα κόκκαλο. Αποκάλυψε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στο ισχίο του και «άσχημο κόψιμο στον αγκώνα».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το αφεντικό της Virgin είχε ατύχημα με το ποδήλατο.

Το 2021, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, εκσφενδονίστηκε από το ποδήλατό του και έπεσε σε έναν σκληρό τσιμεντένιο δρόμο σε ένα «κολοσσιαίο», όπως το αποκάλεσε, τρακάρισμα με ποδήλατο αφού τα φρένα του χάλασαν, ενώ συμμετείχε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, επίσης στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Επίσης το 2016 ράγισε το ζυγωματικό του και έσκισε αρκετούς συνδέσμους ενώ συμμετείχε στον ποδηλατικό αγώνα Virgin Strive στο Leverick Bay.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Διεθνή / Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Ο Ηamdan Ballal, ένας από τους τέσσερις σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ που καταγράφει την καταστροφή των χωριών στη Δυτική Όχθη, βρίσκεται κρατούμενος - Η ανακοίνωση των IDF και τα αίματα που βρέθηκαν στο σπίτι του
LIFO NEWSROOM