Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκαν το 2022 - Με πυροτεχνήματα και υπό τη σκιά της Όμικρον

Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκαν το 2022 - Με φαντασμαγορία πυροτεχνημάτων και υπό τη σκιά της Όμικρον Facebook Twitter
Το Σίδνεϊ υποδέχτηκε το νέο έτος, όπως κάθε χρόνο: Φαντασμαγορικά - Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

«Καλή χρονιά» ευχήθηκαν οι πολίτες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας που υποδέχτηκαν το 2022, με φαντασμαγορία πυροτεχνημάτων, αλλά και υπό τη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον που ευθύνεται για την εκτίναξη των κρουσμάτων στον κόσμο και τη λήψη νέων μέτρων από πολλές κυβερνήσεις. 


Στο Σίδνεϊ, ο ενθουσιασμός για τα πυροτεχνήματα οδήγησε τους αρμόδιους σε διπλό σόου, ένα στις 21:00 τοπική ώρα και άλλο ένα όταν ο δείκτης έδειξε 00:00 τα μεσάνυχτα. 


Και στη Νέα Ζηλανδία, οι πολίτες απόλαυσαν τα πρώτα λεπτά τού νέου έτους με μια «έκρηξη» πολύχρωμων βεγγαλικών στο νυχτερινό ουρανό του Ώκλαντ.

Τα πλήθη κατάφεραν να συγκεντρωθούν μαζικά σε δημόσιους χώρους από τον περασμένο Αύγουστο μετά τη μετάβαση της μεγαλύτερης πόλης του βόρειου νησιού από το κόκκινο στο πορτοκαλί, στο σύστημα «φωτεινού σηματοδότη» που ακολουθεί για την Covid. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Διεθνή / Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Ο Ηamdan Ballal, ένας από τους τέσσερις σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ που καταγράφει την καταστροφή των χωριών στη Δυτική Όχθη, βρίσκεται κρατούμενος - Η ανακοίνωση των IDF και τα αίματα που βρέθηκαν στο σπίτι του
LIFO NEWSROOM