Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από εκκλησία στο Δουβλίνο- Επτά τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από εκκλησία στο Δουβλίνο- Επτά τραυματίες Facebook Twitter
0

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκα, δυο από αυτούς σοβαρά, όταν χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο έξω από εκκλησία στο Δουβλίνο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.20 το πρωί (τοπική ώρα), ενώ στην εκκλησία είχε συγκεντρωθεί κόσμος για μια κηδεία.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, με πηγές των Αρχών, όμως, να αναφέρουν πως ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και να έπεσε πάνω στους πεζούς.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως οδηγός του οχήματος ήταν ένας ιερέας, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, ωστόσο, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή.

Με πληροφορίες από CNN και BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ