Βρετανία: Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Βρετανία: Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα Facebook Twitter
0

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα προεδρεύσει αργότερα σήμερα της Επιτροπής Ασφαλείας που θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 15.00 ώρα Ελλάδας μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 08.20 (τοπική ώρα) σήμερα το πρωί σε βαγόνι συρμού στον σταθμό Parsons Green του υπόγειου σιδηροδρόμου στο δυτικό Λονδίνο.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ντάουνινγκ Στριτ η πρωθυπουργός αναφέρει: "οι σκέψεις μου είναι με εκείνους που τραυματίστηκαν στο Parsons Green και με τους άνδρες των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά αντέδρασαν άμεσα και με γενναιότητα σε ένα πιθανόν τρομοκρατικό συμβάν".

 

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες Υγείας της Βρετανίας 18 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την έρκηξη του μηχανισμού.

 


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν στην Κίνα

Διεθνή / Συρρίκνωση του πληθυσμού στην Κίνα: Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν

Η μείωση του ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα των νέων, ως προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας αποδίδεται εδώ και χρόνια στο υψηλό κόστος της φροντίδας των παιδιών και της εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ Πελικό, καθώς η αστυνομία εντόπισε στοιχεία που τον ενοχοποιούν για βιασμό μετά φόνου πριν γνωρίσει τη μετέπειτα σύζυγό του.
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου

Διεθνή / Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου

Κατά την πρώτη του θητεία, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επίσης προχωρήσει σε ανάλογο μέτρο για την προστασία της αμερικανικής βιομηχανίας, που θεωρούσε πως αντιμετώπιζε αθέμιτο ανταγωνισμό από ασιατικά και ευρωπαϊκά κράτη
LIFO NEWSROOM