Βρέθηκαν συντρίμμια, πτώματα και βαλίτσες επιβατών της μοιραίας πτήσης της Egyptair

Βρέθηκαν συντρίμμια, πτώματα και βαλίτσες επιβατών της μοιραίας πτήσης της Egyptair Facebook Twitter
2

Ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε ότι βρήκε σήμερα συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα επιβατών της πτήσης Παρίσι-Κάιρο της Egyptair που συνετρίβη χθες στη Μεσόγειο Θάλασσα με 66 επιβαίνοντες.


"Πολεμικά αεροπλάνα και πλοία βρήκαν προσωπικά αντικείμενα επιβατών και συντρίμμια του αεροπλάνου 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας", ανακοίνωσε ο στρατός τονίζοντας ότι διεξάγει ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του μαύρου κουτιού.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η δημοσιογράφος Anthee Carassava των Times, που μεταδίδει πως το υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας επίσης αναφέρει πως εντοπίστηκαν πτώματα, συντρίμμια και βαλίτσες των επιβατών της μοιραίας πτήσης. 


Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων που επέβαιναν στην πτήση Α320 της Egyptair, μετά τον εντοπισμό συντριμμιών του αεροπλάνου στη θάλασσα, 290 χλμ. (180 μίλια) βόρεια της παράκτιας πόλης της Αλεξάνδρειας.


"Η προεδρία με βαθύτατη θλίψη πενθεί τα θύματα που επέβαιναν στην πτήση της Egyptair και σκοτώθηκαν μετά την συντριβή του αεροπλάνου στη Μεσόγειο ενώ κατευθυνόταν στο Κάιρο", από το Παρίσι όπου είχε αναχωρήσει, αναφέρεται στην ανακοίνωση του προέδρου Σίσι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Πρίγκηπο - Τι λένε αποχαρακτηριμένα έγγραφα της MİT

Διεθνή / Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Τουρκία - Τι λένε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της MİT

Οι αναφορές αποκαλύπτουν πώς πράκτορες των Σοβιετικών παρακολουθούσαν στενά τον Λέοντα Τρότσκι κατά την εξορία του στην Πρίγκηπο μεταξύ 1929 και 1933
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Politico: Πώς ο Φρίντριχ Μερτς έγινε καγκελάριος σε 31 ημέρες και άλλαξε τη Γερμανία για πάντα

Διεθνή / Politico: Πώς ο Φρίντριχ Μερτς έγινε καγκελάριος σε 31 ημέρες και άλλαξε τη Γερμανία για πάντα

Έναν μήνα πριν τις εκλογές, ένας Αφγανός αιτών άσυλο δολοφόνησε ένα δίχρονο παιδί και τον κηδεμόνα του σε πάρκο της Βαυαρίας, γεγονός που εργαλειοποιήθηκε από τo λαϊκιστικό ακροδεξιό AfD
LIFO NEWSROOM
Έχασε τον γιο της σε επίθεση πριν την 11η Σεπτεμβρίου – Έφτιαξε ένα μνημειώδες γλυπτό θρήνου

Διεθνή / Μητέρα θύματος του Λόκερμπι δημιούργησε γλυπτό απόγνωσης: «Κάθε μορφή είναι μια παγωμένη εικόνα του πόνου»

Η ίδια η Lowenstein συμπεριέλαβε τον εαυτό της στο έργο: η μορφή της είναι γονατιστή, συντετριμμένη, όπως ήταν τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τον γιο της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια