Δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής ο 18χρονος Άγγελος Πελεκάνος από την Κύπρο

Δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής ο 18χρονος Άγγελος Πελεκάνος από την Κύπρο Facebook Twitter
0

Δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής, που έγινε στην Τεχεράνη, εξασφαλίζοντας το αργυρό μετάλλιο, ήρθε ο Άγγελος Πελεκάνος από την Κύπρο.


Ο Άγγελος Πελεκάνος, 18 χρόνων από το Πέρα Χωριό, υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, η οποία με προθυμία ενέκρινε τη σχετική άδεια για να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 10 συνολικά ώρες.

Στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής συμμετείχαν 304 διαγωνιζόμενοι από 83 διαφορετικές χώρες. Για τη μετάβαση της Κυπριακής Αποστολής Πληροφορικής το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συνεργάστηκε στενά με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής.

Ο Κύπριος αργυρός Ολυμπιονίκης της Πληροφορικής εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί στην Κύπρο, μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Διεθνή / Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Οι βουλευτές της πολιτείας συζητούν νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει εργασία και τη νύχτα από τα 14 και θα καταργεί το διάλειμμα για φαγητό στους 16χρονους εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM
Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM