«Έβρεξε» λεφτά στο Σαν Ντιέγκο- Σάκοι με μετρητά έπεσαν από φορτηγό

«Έβρεξε» λεφτά στο Σαν Ντιέγκο- Σάκοι με μετρητά έπεσαν από φορτηγό Facebook Twitter
0

Χάος επικράτησε σε αυτοκινητόδρομο στο Σαν Ντιέγκο, όταν άρχισε να «βρέχει» λεφτά, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο δρόμος. 

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής για άγνωστο λόγο άνοιξαν οι πόρτες τεθωρακισμένου φορτηγού που μετέφερε χρήματα, με αποτέλεσμα να πέσουν σάκοι με μετρητά. 

Τα χαρτονομίσματα σκόρπισαν στον οδόστρωμα και ακολούθησε χάος. Οδηγοί σταματούσαν στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να μαζέψουν τα χρήματα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η κυκλοφορία. Άλλοι πετούσαν τα χαρτονομίσματα, κυρίως του 1 και των 20 δολαρίων, στον αέρα. 


 
«Υπήρχαν χαρτονομίσματα παντού στον αυτοκινητόδρομο. Άνθρωποι σταματούσαν, μπλοκάροντας τις λωρίδες και άρχισαν να τα μαζεύουν», περιέγραψε εκπρόσωπος της Τροχαίας της Καλιφόρνιας. 

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι κατέληξαν με χειροπέδες, επειδή στη βιασύνη τους να μαζέψουν χαρτονομίσματα κλείδωσαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων μέσα στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν την κυκλοφορία. 

Τώρα, διενεργείται κοινή έρευνα με το FBI, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τροχαίας, που κάλεσε όσους πρόλαβαν να μαζέψουν χαρτονομίσματα να τα παραδώσουν αμέσως, επειδή «έχουμε πολλές αποδείξεις». 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που χάθηκε, αλλά ήδη τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν παραδώσει στις αρχές τα χαρτονομίσματα που μάζεψαν από τον δρόμο, σύμφωνα με την San Diego Union- Tribune. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Διεθνή / Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Η Νέα Ζηλανδία, μέσω του υπουργού Εξωτερικών Ουίνστον Πίτερς, επανέλαβε ότι η έκδοση διαβατηρίου, η πλήρης ανεξαρτησία και η ένταξη στον ΟΗΕ είναι εφικτά μόνο για πλήρως ανεξάρτητες χώρες
LIFO NEWSROOM
Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM