Εκλογές στην Κύπρο: «Ψηφίστε τον Μαυρογιάννη», λέει η κόρη του Κληρίδη, βολές κατά Αναστασιάδη

Εκλογές στην Κύπρο: «Ψηφίστε τον Μαυρογιάννη», λέει η κόρη του Κληρίδη, βολές κατά Αναστασιάδη Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη, κάλεσε τους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού να ψηφίσουν τον Ανδρέα Μαυρογιάννη αύριο, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο

Σε ανάρτηση στα social media, η Καίτη Κληρίδου- η οποία έχει διατελέσει βουλευτής και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ- εκτοξεύει βολές κατά του Νίκου Αναστασιάδη, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να διαιρέσει το κόμμα, το οποίο ίδρυσε ο πατέρας της. 

Οι «μονομάχοι» του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, που στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε το 32,04% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης (29,61%). Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου συγκέντρωσε ποσοστό 26,11% στον πρώτο γύρο. 

Το πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση αυτή την εβδομάδα, οποία υπήρξαν εντάσεις, κατέληξε σε απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση. 

Η ανάρτηση της Καίτης Κληρίδου για τις εκλογές στην Κύπρο

Η Καίτη Κληρίδου τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Ανδρέα Μαυρογιάννη, σε μία ανάρτηση που συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων και ποικίλες αντιδράσεις. 

«Είναι καθαρός, προέρχεται από οικογένεια αγωνιστών και μακρινός συγγενής του Γλαύκου Κληρίδη», έγραψε μεταξύ άλλων για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η κόρη του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

«Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με την διαφθορά της διακυβέρνησης του  και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον ΔΗΣΥ. Έξέθρεψε τον Νίκο Χριστοδουλίδη με σκοπό να τον βγάλει πρόεδρο για να καλύψει τα νώτα του και να μη αποκαλυφθεί η προσωπική του ανάμειξη στη διαφθορά. Δεν σεβάστηκε τον Γλαύκο Κληρίδη και τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει. Δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε», έγραψε στην ανάρτησή της η Καίτη Κληρίδου, την παραμονή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο. 

«Σαν θυγατέρα του ιδρυτή που αποτελεί την παντοτινή πυξίδα μας, Γλαύκου Κληρίδη, θερμή μου παράκληση προς όλους τους πιστούς Συναγερμικούς που ψήφισαν τον αρχηγό και μαχητή του κόμματος μας Αβέρωφ Νεοφύτου, να μην ψηφίσουν τον δούρειο ίππο του Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου, Κάρογιαν και Θεοχάρους», συνέχισε. 

«Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είναι καθαρός, προέρχεται από οικογένεια αγωνιστών, είναι Πίτσιλλος και φθάνει και μακρινός συγγενής του Γλαύκου Κληρίδη.
Καλή Ψήφο αύριο!», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM