Γαλλικές Άλπεις: Σκοτώθηκε 5χρονο κοριτσάκι μετά από σύγκρουση με σκιέρ

Γαλλικές Άλπεις: Σκοτώθηκε 5χρονο κοριτσάκι μετά από πρόσκρουση με σκιέρ Facebook Twitter
Πηγή: Unsplash.
0

Ένα 5χρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία έχασε τη ζωή του αφού συγκρούστηκε με σκιέρ στις γαλλικές Άλπεις σύμφωνα με όσα μετέδωσαν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. 

Πρόκειται για έναν περίπου 40 ετών άνδρα ο οποίος μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε εχθές στο θέρετρο Flaine κρατείται ως ύποπτος για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κοριτσάκι συμμετείχε σε ομαδικό μάθημα σκι που διεξήγαγε το ESF (Ecole du Ski Français) μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά σε μια μπλε (ενδιάμεση) πίστα.

Εισαγγελικές αρχές δήλωσαν ότι  «το παιδί επρόκειτο να κάνει μια δεξιά στροφή όταν χτυπήθηκε πολύ βίαια από τον σκιέρ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και ο οποίος προσπάθησε μάταια να την αποφύγει». Η έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θα εξετάσει εάν ο σκιέρ κινούνταν υπερβολικά γρήγορα καθώς και αν τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην άκρη της πίστας με τον καιρό να είναι αίθριος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το κοριτσάκι πέθανε καθώς το μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Στο μεταξύ ο σκιέρ που συγκρούστηκε με το άτυχο παιδί λέγεται ότι ήταν «συντετριμμένος» και σε κατάσταση σοκ.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Διεθνή / Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε είδος πολέμου, απαντά το Πεκίνο, αποδεικνύοντας ότι μία υπερδύναμη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει και να είναι ισχυρή και να φαίνεται
LIFO NEWSROOM