Γερμανία: Πιθανώς εσκεμμένη η επίθεση με αυτοκίνητο σε καρναβάλι - 30 οι τραυματίες, 7 σοβαρά

Γερμανία: Πιθανώς εσκεμμένη η επίθεση με αυτοκίνητο σε καρναβάλι - 30 οι τραυματίες, 7 σοβαρά Facebook Twitter
0

Η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλέστηκε έναν εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας που είπε πως εικάζει ότι το περιστατικό κατά το οποίο αυτοκίνητο έπεσε σήμερα πάνω σε πλήθος καρναβαλιστών ήταν μια επίθεση, όμως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για ένα πολιτικά υποκινούμενο έγκλημα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.

Η Bild επικαλέστηκε τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων της Φραγκφούρτης που είπε ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών 7 σοβαρά.


Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hessenschau μεταδίδει, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο πλήθος σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν είναι ένας 29χρονος Γερμανός.

Όπως αναφέρει η Welt, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, οι αρχές δεν μπορούν να ανακρίνουν προς το παρόν τον συλληφθέντα οδηγό.

Εξάλλου, η γερμανική αστυνομία, με μήνυμά της στο Twitter, επισημαίνει ότι δεν έχει στη διάθεσή της πληροφορίες ότι υπάρχει κίνδυνος σε άλλη περιοχή της Γερμανίας.

Γερμανία: Πιθανώς εσκεμμένη η επίθεση με αυτοκίνητο σε καρναβάλι - 30 οι τραυματίες, 7 σοβαρά Facebook Twitter
Γερμανία: Πιθανώς εσκεμμένη η επίθεση με αυτοκίνητο σε καρναβάλι - 30 οι τραυματίες, 7 σοβαρά Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Google, Σεργκέι Μπριν: 60 ώρες εργασίας την εβδομάδα, «το γλυκό σημείο παραγωγικότητας»

Διεθνή / Google, Σεργκέι Μπριν: 60 ώρες εργασίας την εβδομάδα, «το γλυκό σημείο παραγωγικότητας»

Εάν οι εργαζόμενοι δούλευαν σκληρότερα και ήταν στο γραφείο περισσότερο, η εταιρεία θα μπορούσε να φτάσει σε μια σημαντική ανακάλυψη τεχνητής γενικής νοημοσύνης, δήλωσε ο συνιδρυτής του τεχνολογικού γίγαντα
LIFO NEWSROOM
Σύνοδος για την Ουκρανία: «Είναι η στιγμή της γενιάς μας για την ασφάλεια της Ευρώπης», λέει ο Στάρμερ

Διεθνή / Σύνοδος για την Ουκρανία: «Είναι η στιγμή της γενιάς μας για την ασφάλεια της Ευρώπης», λέει ο Στάρμερ

«Είμαστε όλοι στο πλευρό σας» είπε ο Στάρμερ στον Ζελένσκι - Σε εξέλιξη στο Λονδίνο η σύσκεψη Ευρωπαίων για το ουκρανικό, παρουσία Καναδά, Τουρκίας και ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM