Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε «για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού»

Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε, για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τους πέντε νεκρούς- ανάμεσά τους τρία παιδιά- που βρέθηκαν σε σπίτι κοντά στο Βερολίνο, το Σάββατο. 

Ο πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά προτού βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τις αρχές. Ο άνδρας είχε πλαστογραφήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και φοβόταν ότι αν αποκαλυφθεί αυτό θα του πάρουν τα παιδιά, ανέφερε ο εισαγγελέας. 

Σε σημείωμα που βρήκε η αστυνομία, ο άνδρας ανέφερε ότι πλαστογράφησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της συζύγου του. Ο εργοδότης της το ανακάλυψε, κάτι που προκάλεσε στο ζευγάρι τον φόβο ότι θα τους συλλάβουν και θα χάσουν τα παιδιά τους, δήλωσε στο Reuters ο εισαγγελέας Γκέρνοτ Μπάντλεον. 

Το περασμένο Σάββατο η αστυνομία βρήκε νεκρούς δύο 40χρονους και τα τρία παιδιά τους 4, 8 και 10 ετών, σε σπίτι στο Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου. Έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας ότι είχαν δει άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι. 

Από τον προηγούμενο μήνα, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί στη Γερμανία για την αντιμετώπιση του τέταρτου κύματος του κορωνοϊού. 

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε ότι οι ανεμβολίαστοι θα έχουν πρόσβαση μόνο στα απαραίτητα καταστήματα, δηλαδή σούπερ μάρκετ, φούρνους και φαρμακεία. Επίσης, αναμένεται ότι η Γερμανία θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζόμενους σε κάποιους τομείς. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM