To χριστουγεννιάτικο δώρο του Χιου Γκραντ στον «πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας»

To «χριστουγεννιάτικο δώρο» του Χιου Γκραντ σε υδραυλικό που προσφέρει κοινωνικό έργο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Χιου Γκραντ και η σύζυγός του Άννα Ελισάβετ Έμπερσταϊν δώρισαν 20.000 λίρες στον Τζέιμς Άντερσον, γνωστό ως «τον πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας».

Ο Τζέιμς Άντερσον, ιδρυτής φιλανθρωπικής οργάνωσης, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε όποιον αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Ο Χίου Γκραντ και η σύζυγός του ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν δωρεά στην οργάνωσή του καθώς συνολικά έχουν προσφέρει το ποσό των 75.000 λιρών.

Για το «χριστουγεννιάτικο δώρο» του διάσημου ζευγαριού ο Τζέιμς Άντερσον δήλωσε σε ανάρτησή του στο X πως «Αυτή η υπέροχη και συγκινητική δωρεά των 20.000 λιρών θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά. Εφ' όρου ζωής και οι δύο θα έχουν τον σεβασμό και την αγάπη μου».

Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς Άντερσον έγινε γνωστός ως «ο πιο καλόκαρδος υδραυλικός της Βρετανίας» όταν το 2017, ίδρυσε την ΜΚΟ Depher, στο Μπέρνλι του Λάνκασαϊρ παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Βασίζεται σε δωρεές και από το 2017 έχει βοηθήσει περισσότερους 500 χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με το BBC έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έπασχε από λευχαιμία για επισκευή του λέβητά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM