Η Ford θα ανακαλέσει 20.484 υβριδικά SUV λόγω ανησυχίας για την μπαταρία

Η Ford θα ανακαλέσει 20.484 υβριδικά SUV λόγω ανησυχίας για την μπαταρία Facebook Twitter
0

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας δήλωσε την Τρίτη ότι η Ford θα ανακαλέσει 20.484 υβριδικά crossover SUV λόγω ανησυχιών για την μπαταρία.

Η ανάκληση περιλαμβάνει ορισμένα οχήματα Ford Escape και πολυτελή Lincoln Corsair από τα έτη 2020 έως το 2024.

«Ένα κατασκευαστικό ελάττωμα σε μία ή περισσότερες από τις κυψέλες της μπαταρίας υψηλής τάσης μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερικό βραχυκύκλωμα και αστοχία της μπαταρίας», ανέφερε η NHTSA.

Οι αντιπρόσωποι θα πραγματοποιήσουν μια ενημέρωση λογισμικού της μονάδας ελέγχου ενέργειας της μπαταρίας και θα αντικαταστήσουν το πακέτο μπαταριών υψηλής τάσης, όπως είναι απαραίτητο, δωρεάν, ανέφερε ο ρυθμιστής αυτόματης ασφάλειας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε» του απάντησε

Διεθνή / Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε», του απάντησε

«Τους είπες ότι ένα χρόνο αφότου γυρίσαμε το "L.A. Confidential" πέταξες στη Σαβάνα μόνο και μόνο για να περάσεις χρόνο μαζί μου;» συνέχισε o Σπέισι σε βίντεο, με το οποίο απάντησε στις νέες καταγγελίες
LIFO NEWSROOM