Η Λία Μισέλ διασκεδάζει τις φήμες πως είναι αναλφάβητη - Τα ποστ μέσω TikTok στους «συνομωσιολόγους»

Θεωρία συνομωσίας θέλει τη Λία Μισέλ να μην ξέρει γραφή και ανάγνωση – και εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία για πλάκα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/MIKE NELSON
0

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στα social media θεωρία συνομωσίας που θέλει την ηθοποιό Λία Μισέλ να μην ξέρει ανάγνωση και γραφή. Και εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να διασκεδάζει τις εντυπώσεις.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ανήρτησε τα πρώτα της βίντεο στο κανάλι της στο TikTok που περιπαίζει τους συνωμοσιολόγους. Άλλωστε, είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και άρα έχει χρόνο στη διάθεσή της.

Ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει ένα τραγούδι από το μιούζικαλ «Funny Girl» που πρωταγωνιστεί και αμέσως μετά ένα δεύτερο, στο οποίο εμφανίζεται να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο.

@leamichele #duet with @javirod305 #funnygirl ♬ som original - daniel beoni

«Παίρνω τον Τζόναθαν για να μού διαβάσει τα σχόλια στο πρώτο μου TikTok» γράφει στο κείμενό της, αναφερόμενη στον φίλο και συνεργάτη της, Τζόναθαν Γκοφ.

@leamichele

lol 😉🤪😌

♬ original sound - Kardashian Clips

Και πράγματι, στα σχόλια υπήρχαν πολλές αναφορές περί της φημολογούμενης αδυναμίας της να διαβάσει όσα γράφονται.

Η 36χρονη, σε τοποθέτησή της στους New York Times, έχει αποκαλέσει «θλιβερές» τις φήμες.

«Πήγαινα στο Glee κάθε μέρα. Ήξερα όλες τις ατάκες μου. Και ύστερα κυκλοφόρησε η φήμη ότι δεν μπορώ να διαβάσω και να γράψω; Είναι θλιβερό. Πραγματικά είναι».

«Σκέφτομαι, συχνά, πως αν ήμουν άνδρας δεν θα γινόταν» παρατήρησε. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Διεθνή / «Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Η Πολωνία πληρώνει για να χρησιμοποιεί το Κίεβο τις υπηρεσίες του Starlink του Έλον Μασκ, το οποίο εξασφαλίζει κρίσιμης σημασίας συνδεσιμότητα στην Ουκρανία και τις ένοπλες δυνάμεις της
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Η διαδήλωση αντιμετώπισε ισχυρούς αστυνομικούς περιορισμούς νωρίς το πρωί, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την πρόσβαση στην πλατεία Ταξίμ
LIFO NEWSROOM