Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie, για πρώτη φορά- Το 2023 κυκλοφορεί η ταινία

Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie, για πρώτη φορά- Το 2023 κυκλοφορεί η ταινία Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία της Μάργκοτ Ρόμπι ως «Barbie», από την επικείμενη ταινία. 

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023 και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της 31χρονης στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας της Mattel. 

Στη φωτογραφία, που έχει «αέρα» ‘60s, η Μάργκοτ Ρόμπι χαμογελά πλατιά, φορά γαλάζια πουά κορδέλα στα μαλλιά και μπλουζάκι στα ίδια χρώματα, ενώ ποζάρει μέσα σε μια ροζ κάμπριο Chevrolet Corvette. 

Η Γκρέτα Γκέργουικ σκηνοθετεί την ταινία, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον «Ken», ενώ μεταξύ άλλων στο φιλμ θα παίξουν οι Αμέρικα Φερέρα, Γουίλ Φέρελ, Κέιτ ΜακΚίνον, Σίμου Λιου και Μάικλ Σέρα. 

«Ο κόσμος σε γενικές γραμμές ακούει Barbie και σκέφτεται “Ξέρω τι θα αφορά αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ τη γράφει και τη σκηνοθετεί και λένε “Λοιπόν, μπορεί και να μην ξέρω”», δήλωσε πέρυσι στη βρετανική Vogue η Μάργκοτ Ρόμπι. 

Αρχικά η Έιμι Σούμερ αναμενόταν να υποδυθεί την Barbie στην ταινία, αλλά τον Μάρτιο του 2017 αποχώρησε από το πρότζεκτ. Τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν πως υπήρχαν διαφορές. «Σίγουρα δεν ήθελαν να το κάνω με τον τρόπο που εγώ ήθελα, τον μόνο τρόπο που με ενδιέφερε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων στο Hollywood Reporter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM