Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε 60 εκατ. δολάρια όταν βγήκε από την κηδεμονία και τώρα κινδυνεύει με πτώχευση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δυσλειτουργική» και στο όριο της πτώχευσης μετά το τέλος της κηδεμονίας Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο» τόσο σε ψυχικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν όσο βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.  

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι «εντελώς δυσλειτουργική». Από τότε που σταμάτησε η κηδεμονία της και δεν έχει καμία επίβλεψη οι εναλλαγές στη διάθεσή της είναι συνεχείς και «σοκαριστικές». 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια και επικαλείται το ΤΜΖ, φέρεται ότι είναι τελείως απομονωμένη και επικίνδυνα ασταθής

Οι λίγοι άνθρωποι που παραμένουν στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς λένε ότι τα πήγαινε πολύ καλύτερα όταν ήταν υπό κηδεμονία. «Είχε πολλή ελευθερία και οι περιορισμοί υπήρχαν για να την προστατεύσουν. Δεν είναι προστατευμένη πλέον», είπε πρόσωπο στο κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας. 

Άτομα από τον κύκλο της, δηλώνουν ότι είναι θυμωμένα με ό,τι συνέβη από τότε που τελείωσε η νομική της κηδεμονία, λέγοντας ότι δεν έχει αποδοθεί απολύτως «καμία δικαιοσύνη» συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που αφορούν τα οικονομικά της. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εικάζεται ότι έχει ξοδέψει μια περιουσία και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο πτώχευσης. Κατά πληροφορίες η Αμερικανίδα σταρ πήγαινε στη Γαλλική Πολυνησία περίπου μια φορά τον μήνα και ξόδευε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε ταξίδι μεταξύ άλλων σε ιδιωτικά τζετ και ακριβά ξενοδοχεία. Ακόμα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σχεδόν κάθε μήνα πήγαινε μόνη της στη Χαβάη, με ιδιωτικό τζετ, έμενε στην προεδρική σουίτα του Four Seasons και ξόδευε 350 χιλιάδες δολάρια σε κάθε της ταξίδι. 

«Δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά. Είχε 60 εκατομμύρια δολάρια όταν τελείωσε η κηδεμονία της, και τώρα κινδυνεύει να πτωχεύσει», δήλωσε πρόσωπο από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας. 

Το χρονικό της δικαστικής περιπέτειας για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της με δικαστική εντολή το 2008, κατά την οποία ο πατέρας της είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλες τις οικονομικές και ιατρικές αποφάσεις για την Μπρίτνεϊ έως το 2021. 

Τον Ιούνιο του 2021 η Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο για όλα αυτά τα χρόνια, παρακαλώντας τον δικαστή να την απελευθερώσει από μία «κακοποιητική», όπως την χαρακτήρισε κηδεμονία του πατέρα της. Στην κατάθεσή της, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν υπό το συντηρητικό αυτό καθεστώς, αναγκάστηκε να κάνει περιοδεία παρά τη θέλησή της, ενώ δεν της επέτρεψαν να παντρευτεί ή να κάνει παιδί και επίσης υποστήριξε πως της έδιναν λίθιο, που την έκανε να φαίνεται σαν «μαστουρωμένη» και «ναρκωμένη».

Με πληροφορίες από ΤΜΖ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποιος είναι ο νέος Ιρανός ΥΠΕΞ - Πώς επηρεάζονται οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης - «Τεχνική βλάβη στο ελικόπτερο» λένε τα ΜΜΕ του Ιράν
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Διεθνή / Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία του - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Αν και το αίτημα για τα εντάλματα σύλληψης των Μπενιαμίν Νετανιάχου και Γιοάβ Γκάλαντ πρέπει να εγκριθεί από τους δικαστές του ΔΠΔ, η ανακοίνωση του Καρίμ Καν αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση του Ισραήλ και πιθανότατα θα τροφοδοτήσει τη διεθνή κριτική για την πολεμική στρατηγική του στη Γάζα.
NEWSROOM
Τι σημαίνει το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον Νετανιάχου

Διεθνή / Τι σημαίνει για Νετανιάχου και Χαμάς το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι κατηγορίες εναντίον του Νετανιάχου και του Γκάλαντ περιλαμβάνουν «την πρόκληση εξόντωσης, πρόκληση πείνας ως μέθοδος πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης των προμηθειών ανθρωπιστικής βοήθειας, σκόπιμης στόχευσης αμάχων σε σύγκρουση»
NEWSROOM
Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ