Η Ραχήλ Μακρή ξεσπά σε κλάμα μέσα στην ΕΡΤ

22

Με χειροκροτήματα και αγκαλιές υποδέχτηκαν την Ραχήλ Μακρή οι εργαζόμενοι στο Ραδιομέγαρο κατά την επίσκεψή της σήμερα.

Η βουλευτής που είχε πρωτοστατήσει στις μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν συνάντησε  τους εργαζομένους.

Κάποιος  φώναξε «αυτή είναι η αγωνίστρια, αυτή ανέβαινε στα κάγκελα» και τότε η Ραχήλ Μακρή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM
Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Δεν πάμε καλά παιδιά, καθόλου καλά. Αυτοί οι άνθρωποι τα εννοούν τα παραπάνω, δεν υποκρίνονται. Οι νεοέλληνες βρίσκονταν σε ενα παράλληλο κόσμο τόσα χρόνια και με την κρίση το καψαν εντελώς. Μακάρι να μας λυπηθούν στην ΕΕ γιατί αν μείνουμε μόνοι και χρεοκωπήσουμε θα γίνουμε στάχτη σε λίγες μέρες...
Τί συγκινητικές στιγμές ζούμε, γαμώτη. Από τον Φώσκολο έχω να κλάψω έτσι. Το μόνο που με φοβίζει λίγο είναι ότι η επιστροφή της αξιοκρατίας θυμίζει υπερβολικά την επιστροφή των Τζεντάι...
Έχω φρικάρει!Σταματήστε να κατέβω!Η μεγάλη αγωνίστρια που πάλεψε για το παντεσπάνι του Καλφαγιάννη θα έχει φαντάζομαι περίοπτη θέση της νέας εντελώς "ανεξάρτητης" ερτ.
Ωχ! συγκινήθηκα κι εγώ για την "αγωνίστρια που ανέβαινε στα κάγκελα"!!! Η συναγωνίστρια που φώναζε "βοήθεια" πού είναι; δεν πήγε να συγκινηθεί κι αυτή;
Σιγά μην κλάψουν σιγά μη φοβηθούν για τη "διαρροή εγκεφάλων". Το άκρον άωτον του βύσματος ανασυγκροτείται. Οι ρουσφετολογικά διορισμένες καθαρίστριες υπουργείου επαναπροσλαμβάνονται. Όποιος δε διαθέτει μικρό χαρακτήρα να μπει κάπου γλύφοντας και έρποντας και είναι επιπλέον πτυχιούχος καλύτερα να φύγει από τούτη τη χώρα.
Ο ορισμος της γελοιοτητας.Αυτο.Σε πιο συγχρονο κρατος του κοσμου-και δη Ευρωπαικο-θα δεις βουλευτες να κλαινε επειδη προσλαμβανεται ξανα ο χρηματοβορος κομματικος στρατος,ωστε να δημιουργηθει ξανα ενα δημοσιο κομματικο καναλι;;Για να μην μιλησουμε για τους αγωνες των συριζαιων που ΔΕΝ εδωσαν και δεν εκλαψαν οταν οι ιδιωτικοι υπαλληλοι περνανε δυσκολα ή οταν η κομματοκρατια τους προσεβαλλε τους εντιμους δημοσιους υπαλληλους.Μονο λυπη προκαλουν αυτες οι εικονες.Λυπη οτι μας κυβερνα ενα ματσο ανθρωπων που εχουν ως οραμα την επιστροφη στο φαυλο παρελθον.Τιποτα περισσοτερο γι'αυτη την χωρα.Καποιοι δεν καταλαβαν τιποτα απο την κριση.Επιλεξαμε να μας βγαλουν απο την κριση αυτοι που με την νοοτροπια τους μας εφεραν σ'αυτην.
Μεταξύ τους δίνουν τα αγωνιστικά παράσημα και μεταξύ τους μοιράζονται τους μισθούς απ' το χρεοκοπημένο κράτος μας.Η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη πράγματα που δεν την αφορούν στο ελάχιστο.
Θεε μου τι ευτυχια παιζει να ειναι να εισαι Δημοσιος Υπαλληλος, ξερεις οτι ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ειναι μαζι σου και κανεις δεν σε ακουμπαει.Ξερασα κι αποψε, Καλη Ελλαδα.