Ινδία: Σε κατάσταση συναγερμού για τον κυκλώνα Φαϊλίν

Ινδία: Σε κατάσταση συναγερμού για τον κυκλώνα Φαϊλίν Facebook Twitter
0

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδία για τον κυκλώνα Φαϊλίν, που καταφτάνει με ταχύτητα που αγγίζει τα 220 χιλιόμετρα την ώρα. 

Περισσότεροι από 500 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. 

Πέντε χιλιάδες οικογένειες έχουν ήδη μεταφερθεί σε καταφύγια, με τους πολίτες να δηλώνουν ότι η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη.

Το πρωί του Σαββάτου ο Φαϊλίν κάλυπτε σχεδόν ολόκληρο τον κόλπο της Βεγγάλης και απείχε περίπου 300 χιλιόμετρα από τις ακτές. 

Στην Ορίσα, στα ανατολικά της χώρας, οι κάτοικοι σπεύδουν, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, να βρουν ασφαλές καταφύγιο ενώ κλαδιά δέντρων σπάνε από τους ισχυρούς ανέμους. (Πηγή euronews)

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM