Influencer από την Βρετανία που αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο από την Κορέα, μιλά για τις επεμβάσεις που έκανε για να μοιάσει σε μέλος των BTS

Influencer αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο από την Κορέα, έπειτα από επεμβάσεις για να μοιάσει με μέλος των BTS Facebook Twitter
0

Influencer από τη Βρετανία που ονομάζεται Oli London και ασχολείται με το τραγούδι, υπεραμύνθηκε της απόφασης που πήρε να αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο από την Κορέα, έπειτα από την «επέμβαση φυλετικής μετάβασης», όπως χαρακτηρίζει τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. 

Μετά το πρόσφατο coming out ως non binary που χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες they/them, σε βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube εξήγησε γιατί υποβλήθηκε σε χειρουργείο 18 φορές προκειμένου να μοιάζει με το μέλος των BTS Παρκ Τζι-μιν ή Jimin

Στο μήνυμα προς τους εκατοντάδες χιλιάδες followers των λογαριασμών που έχει στα social media εξήγησε ότι ένιωθε μεγάλη δυστυχία κατά βάθος «για το άτομο που ήμουν τα τελευταία οχτώ χρόνια».  

Σε αυτούς που ασκούν κριτική, κάνοντας λόγο για πολιτισμική οικειοποίηση, απαντά ότι θέλει να γίνει σεβαστή η απόφαση που πήρε. «Να σεβαστούν ότι έτσι νιώθω, αυτή είναι μία πολύ προσωπική απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δήλωσε ότι για πρώτη φορά κοιτάζεται στον καθρέφτη και νιώθει όμορφα με την εικόνα που βλέπει, ενώ σημείωσε ότι έχει δεχθεί bullying επειδή «ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει». Παράλληλα κάλεσε τους χρήστες των social media να μην κάνουν σκληρά σχόλια. 

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν με καταλαβαίνουν, αλλά αυτοπροσδιορίζομαι ως άτομο από την Κορέα, μοιάζω με άτομο από την Κορέα τώρα, νιώθω άνθρωπος από την Κορέα...», ανέφερε στο βίντεο που έδειξε τα αποτελέσματα των επεμβάσεων που περιελάμβαναν λίφτινγκ προσώπου, λίφτινγκ φρυδιών, επέμβαση στα μάτια και αλλαγές στην οδοντοστοιχία. 

«Απλά αυτή είναι η κουλτούρα μου. Είναι η πατρίδα μου. Ακριβώς έτσι μοιάζω τώρα», είπε ακόμη και συμπλήρωσε ότι θα χρησιμοποιεί επαγγελματικά το όνομα Jimin. 

Είπε ότι καταλαβαίνει πως υπάρχει «κάποια σύγχυση για μερικούς ανθρώπους», αλλά τόνισε ότι έχοντας πασχίσει με ζητήματα ταυτότητας επιτέλους νιώθει όμορφα. Σημείωσε επίσης ότι έχει ζήσει στην Κορέα και μιλά τη γλώσσα, όπως και ότι πλέον μοιάζει «απολύτως» με άτομο από την Κορέα. 

«Κάποιος που δεν με ήξερε θα πίστευε ότι είμαι άτομο από την Κορέα, όχι άνδρας ή γυναίκα, απλά ένα άτομο», σημείωσε και τόνισε ότι έχει ως βασικό στόχο να υποστηρίξει την κορεατική κοινότητα και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο «που αυτοπροσδιορίζονται με διαφορετικούς τρόπους». 


Σε δήλωση που έκανε στο Sky News τόνισε: «Δεν με αφορά η αρνητικότητα ή η πυροδότηση αντιπαράθεσης. Στο κάτω κάτω της γραφής είμαι ένας άνθρωπος που ζει την αλήθεια του. Είναι μια ατυχής πραγματικότητα για τόσους πολλούς να πρέπει να κρύβουν ποιοι πραγματικά είναι».  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Συνελήφθη τρανς γυναίκα γιατί έπλυνε τα χέρια της στις γυναικείες τουαλέτες του Καπιτωλίου

Διεθνή / Φλόριντα: Συνελήφθη τρανς γυναίκα γιατί έπλυνε τα χέρια της στις γυναικείες τουαλέτες του Καπιτωλίου

Η 20χρονη έστειλε επιστολές στις οποίες έλεγε πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη τουαλέτα στο Καπιτώλιο στις 19 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας
LIFO NEWSROOM
Ο Μάρκο Πέρκοβιτς πρόκειται να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ εισιτηρίων σε μία συναυλία

Διεθνή / Ο Μάρκο Πέρκοβιτς πρόκειται να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ εισιτηρίων σε μία συναυλία

Λόγω της τεράστιας ζήτησης, υπάρχουν συζητήσεις για τη διοργάνωση μιας δεύτερης συναυλίας στις 6 Ιουλίου, η οποία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις αρχές του Ζάγκρεμπ
LIFO NEWSROOM
Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ιταλία μετά την καταστροφή 17 Tesla

Διεθνή / Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ιταλία μετά την καταστροφή 17 Tesla

Ο Έλον Μασκ διατηρεί στενούς δεσμούς με πολιτικούς της ευρωπαϊκής δεξιάς, μεταξύ των οποίων η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, η οποία τον έχει χαρακτηρίσει «λαμπρό μυαλό» σε πρόσφατη συνέντευξή της
LIFO NEWSROOM
Η πώληση του TikTok και ο Λευκός Οίκος ως «επενδυτική τράπεζα»: Σήμερα η τελική πρόταση

Διεθνή / Η πώληση του TikTok και ο Λευκός Οίκος ως «επενδυτική τράπεζα»: Σήμερα η τελική πρόταση

Ο Τραμπ θα εξετάσει την τελική πρόταση για το TikTok καθώς πλησιάζει η προθεσμία απαγόρευσης των ΗΠΑ και η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance πρέπει να βρει μη Κινέζο αγοραστή μέχρι το Σάββατο
LIFO NEWSROOM