ΗΠΑ: 18 πυροβολισμοί στο Μανχάταν για να συλληφθεί ένας άνδρας οπλισμένος με μπαλτά

ΗΠΑ: 18 πυροβολισμοί στο Μανχάταν για να συλληφθεί ένας άνδρας οπλισμένος με μπαλτά Facebook Twitter
1

 

Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη πυροβόλησαν 18 φορές πριν συλλάβουν έναν άνδρα που τους επιτέθηκε με μπαλτά στο τέλος μιας καταδίωξης στο κέντρο του Μανχάταν χθες το απόγευμα, σε ώρα αιχμής της κυκλοφορίας.

 

Ο άνδρας, ο Ακραμ Τζούντεχ, άρχισε να κραδαίνει απειλητικά το μπαλτά κοντά στον μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό του Penn Station γύρω στις 17.00 τοπική ώρα (24.00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε ο δεύτερος στην ιεραρχία της αστυνομίας Τζέιμς Ο' Νιλ.

 

Ο άνδρας ήταν κατά τα φαινόμενα οργισμένος: η τροχαία του είχε ακινητοποιήσει με δαγκάνες το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ζούσε, εξήγησε ο Ο' Νιλ.

 

Όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αυτός προέβαλε αντίσταση και τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο έναν από τους αστυνομικούς.

 

Και άλλοι αστυνομικοί έφθασαν ως ενισχύσεις που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν πριν τον πυροβολήσουν --18 φορές συνολικά σύμφωνα με την αστυνομία-- και τον συλλάβουν.

 

 

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Μια τέτοιου είδους επίθεση, νωρίς το απόγευμα σε τόσο κεντρικό σημείο του Μανχάταν, είναι σχετικά σπάνια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια