Ιταλία: Ομολόγησε on air τη δολοφονία της μητέρας του- «Δεν άντεχα άλλο, είχε άνοια»

Ιταλία: Ομολόγησε on air τη δολοφονία της μητέρας του- «Δεν άντεχα άλλο, είχε άνοια» Facebook Twitter
0

Ο 50χρονος Λορέντζο Καρμπόνε, ομολόγησε μπροστά στις κάμερες της τηλεοπτικής εκπομπής «Pomeriggio 5» ότι δολοφόνησε την 80χρονη μητέρα του, Loretta Levrini, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Spezzano di Fiorano, στην επαρχία Μόντενα της Ιταλίας, το βράδυ της Κυριακής, 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Καρμπόνε, μετά την ομολογία του, συνελήφθη από τους καραμπινιέρους και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την ομολογία του, «δεν άντεχε άλλο» τη φροντίδα της μητέρας του, η οποία, όπως είπε, έπασχε από άνοια. Ο δράστης περιέγραψε λεπτομερώς ότι την έπνιξε αρχικά με ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη μαξιλαροθήκη και κάποια κορδόνια για να ολοκληρώσει την πράξη. Ο Καρμπόνε, εμφανώς σε σύγχυση, έδωσε τη συνέντευξη σε δημοσιογράφο της Mediaset, λίγο πριν συλληφθεί.

Η δολοφονημένη γυναίκα ζούσε με τον γιο της, ο οποίος ήταν άνεργος και γνωστός στην τοπική κοινωνία ως μοναχικό άτομο. Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Καρμπόνεπριν το έγκλημα ήταν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας του ίδιου κτιρίου, ο οποίος ανέφερε ότι ο δράστης κάθε Σάββατο έπαιρνε δύο πίτσες, μία για τον ίδιο και μία για τη μητέρα του.

Το πτώμα της 80χρονης ανακάλυψε η κόρη της, η οποία την επισκεπτόταν κάθε Κυριακή. Μόλις μπήκε στο σπίτι, βρέθηκε μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα και φώναξε για βοήθεια, προσελκύοντας την προσοχή των γειτόνων. Ο 50χρονος συνελήφθη αμέσως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές.

Με πληροφορίες από Corriere Della Serra

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM