Κακόγουστη γαμήλια φάρσα: Ντύθηκαν τρομοκράτες του ISIS και απήγαγαν τον γαμπρό

Ιταλία: Απήγαγαν τον γαμπρό για να του κάνουν φάρσα – Κατέληξαν κατηγορούμενοι οι εργένηδες φίλοι του Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / EPA
0

Ένα μπάτσελορ πάρτι στην Ιταλία είχε ως κατάληξη εννέα άνδρες να κατηγορούνται για «πρόκληση δημόσιου συναγερμού», ύστερα από μία κακόβουλη, πλην όμως καλοστημένη φάρσα απαγωγής του γαμπρού.

Οπλισμένοι με αεροβόλα και φορώντας κουκούλες ή μαύρα κράνη, φίλοι του γαμπρού, ηλικίας μεταξύ 23 και 31 ετών πήγαν στο σπίτι του στο Τροφαρέλλο, μία μικρή πόλη κοντά στο Τορίνο, όπου τον φίμωσαν και τον φόρτωσαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Το κόλπο τους όμως δεν πήγε ακριβώς βάσει σχεδίου. Οι άνδρες φέρεται να παρίσταναν ότι ήταν τρομοκράτες του ISIS και η αστυνομία κατέβηκε αμέσως στην πόλη, αφού δέχτηκε αμέτρητα τηλεφωνήματα από ανήσυχους γείτονες. Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος, που παρακολουθούσε όλη τη σκηνή της «απαγωγής» από το παράθυρό του, λιποθύμησε.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό των «απαγωγέων» αλλά και του «αιχμαλώτου» τους. Το φορτηγάκι βρέθηκε τελικά έξω από το σπίτι ενός από τους φίλους του γαμπρού. Εκείνος βρισκόταν ακόμη μέσα, χωρίς να γνωρίζει ότι όλα ήταν φάρσα, ανέφερε το Torino Today.

Η αστυνομία κατέσχεσε τα ψεύτικα όπλα, τα κράνη, τις κουκούλες, και τα ρούχα, τα οποία είχαν αναφορές στο ISIS, ενώ απήγγειλε κατηγορίες στους άνδρες για πρόκληση πανικού.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM