Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ο δεύτερος όροφος του Χρηματιστηρίου της Ινδονησίας κατέρρευσε σήμερα, με συνέπεια τον τραυματισμό περισσότερων από δέκα ανθρώπων, σύμφωνα με την μαρτυρία εργαζόμενου στο χρηματιστήριο.

«Ο δεύτερος όροφος του χρηματιστηρίου κατέρρευσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος που βρίσκονταν στο κτίριο την στιγμή που έγινε η κατάρρευση.

Κατέρρευσε όροφος στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα -Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter

Περίπου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση, σύμφωνα με δήλωση ενός μάρτυρα στο Reuters, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Δεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τρέχοντας το Χρηματιστήριο της Ινδονησίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας Τζακάρτα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV.

Τα χρηματιστήρια στην Ασία, πραγματοποιούν την ώρα αυτή, το μεσημεριανό διάλειμμα από τις εργασίες τους, ενώ θα αυτές, θα επαναληφθούν στις 13:30 τοπική ώρα.

Πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν να έχει καταρρεύσει μία μεταλλική κατασκευή γύρω από ένα τοπικό καφέ και κοντά στην είσοδο του πολυόροφου κτιρίου. Στα ίδια τηλεοπτικά πλάνα, άνθρωποι κάθονται στα σκαλιά του κτιρίου.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM