Κλείδωσε την 8χρονη ανιψιά της σε κλουβί και πήγε να δει ταινία

Κλείδωσε την 8χρονη ανιψιά της σε κλουβί και πήγε να δει ταινία Facebook Twitter
2

Μια 33χρονη γυναίκα από το Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών κλείδωσε την 8 ετών ανιψιά της σε ξύλινο κλουβί και την άφησε μόνη της στο σπίτι για να πάει να δει μια ταινία. H Cindy Patriarchias ομολόγησε την ενοχή της χθες σε δύο κατηγορίες παιδικής κακοποίησης. Ο εισαγγελέας είχε συμφωνήσει να μην της αποδώσει άλλες τέσσερις σχετικές κατηγορίες, αν ομολογούσε την ενοχή της.

Η Patriarchias με δάκρυα στα μάτια είπε στον Δικαστή ότι το να κλειδώσει την ανιψιά της, που αντιμετωπίζει αναπτυξιακά προβλήματα, σε ξύλινο κλουβί και να την αφήσει μόνη της "ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου". Αντιμετωπίζει 6 χρόνια φυλάκισης, αν και η ποινή της θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Ο σύζυγος της Patriarchias που δεν ζει πια μαζί της κάλεσε την αστυνομία όταν έμαθε ότι η υπό διάσταση γυναίκα του είχε πάει μαζί με τον φίλο της και τα τρία τους παιδιά να παρακολουθήσουν μια ταινία στο σχολείο των παιδιών και άφησε μόνη της την ανιψιά της. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν ένα ξύλινο κλουβί που είχαν φτιάξει σε ένα υπνοδωμάτιο, λίγο ψηλότερο από ένα μέτρο και λιγότερο από ένα μέτρο σε φάρδος με το 8χρονο κορίτσι μέσα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια