Lady Gaga: Πέντε συλλήψεις για την απαγωγή των γαλλικών μπουλντόγκ της

Lady Gaga: Five arrested in dognapping case Facebook Twitter
Instagram
0

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για την απαγωγή των δύο γαλλικών μπουλντόγκ, τον περασμένο Φεβρουάριο, που ανήκαν στην Αμερικανίδα τραγουδοποιό, Lady Gaga.

Τον Φεβρουάριο, οι δράστες πυροβόλησαν τον Ryan Fischer, τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της Lady Gaga, στο στήθος και απήγαγαν τα σκυλιά της, τον Koji και τον Gustav.

Ο Fischer υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονα.

Την Πέμπτη η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι είχε απαγγείλει κατηγορίες σε τρεις υπόπτους ως δράστες της επίθεσης καθώς και δύο άλλους ως συνεργούς.

Οι James Jackson, Jaylin White και Lafayette Whaley - ηλικίας 18, 19 και 27 ετών, αντίστοιχα - κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας και ληστεία.

Οι αξιωματικοί απήγγειλαν κατηγορίες και στον 40χρονο Harold White, πατέρα του Jaylin, και την 50χρονη Jennifer McBride για συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας.

Η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην αστυνομία δύο ημέρες μετά την κλοπή, αφού η Lady Gaga είχε προσφέρει λύτρα 500.000 δολαρίων.

«Οι ντετέκτιβ μπόρεσαν να αποδείξουν ότι η Jennifer McBride είχε σχέση με τον Harold White», ανέφερε δελτίο της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Και οι τέσσερις άντρες που κατηγορήθηκαν είναι αποδεδειγμένα «μέλη της συμμορίας» σύμφωνα με την δήλωση της αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να παρατίθενται περεταίρω λεπτομέρειες.

Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες δε γνώριζαν ότι ο Fischer εργαζόταν για την Lady Gaga, όταν του επιτέθηκαν.

Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι ήξεραν «τη μεγάλη αξία της ράτσας των σκύλων, που ήταν το κίνητρο για τη ληστεία».

Ο Fisher, που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων, τα είχε βγάλει βόλτα το βράδυ σε μία κατοικημένη περιοχή στο Χόλιγουντ, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και δύο άνδρες απαίτησαν να του δώσει τους σκύλους.

Στη συνέχεια δέχθηκε έναν πυροβολισμό από τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με δύο από τα τρία σκυλιά. Το τρίτο βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία.

Με πληροφορίες του Guardian/BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Η πρόταση για κατάπαυση πυρός και εδαφικές παραχωρήσεις - Το Κρεμλίνο δεν θεωρεί τελεσίγραφο την αμερικανική στάση και ζητά διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο Αμπάς ζητά από την Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδώσει τα όπλα

Διεθνή / Γάζα: Ο Αμπάς ζητά από την Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδώσει τα όπλα

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο Αμπάς ζήτησε επίσης από τη Χαμάς να παραχωρήσει την ευθύνη για τη Λωρίδα της Γάζας, να παραδώσει τα όπλα της στην Παλαιστινιακή Αρχή και να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα
LIFO NEWSROOM
Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η ζάχαρη είναι δηλητήριο» – Νέα επίθεση στη βιομηχανία τροφίμων

Διεθνή / Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η ζάχαρη είναι δηλητήριο» – Νέα επίθεση στη βιομηχανία τροφίμων

Ο Υπουργός Υγείας Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ κλιμακώνει τη μάχη του κατά της επεξεργασμένης διατροφής, χαρακτηρίζοντας τη ζάχαρη «δηλητήριο» και ανακοινώνοντας συμφωνία για την αφαίρεση συνθετικών χρωστικών έως το 2026
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Κινέζοι εργάζονται σε ρωσικό εργοστάσιο drones – Ίσως με κλεμμένη τεχνολογία

Διεθνή / Ουκρανία: Κινέζοι εργάζονται σε ρωσικό εργοστάσιο drones – Πιθανόν με κλεμμένη τεχνολογία

Η Ουκρανία καλεί τον Κινέζο πρέσβη μετά από κατηγορίες ότι Κινέζοι πολίτες εργάζονται στη ρωσική βιομηχανία drones με πιθανώς κλεμμένη τεχνολογία - Ο Ζελένσκι απαιτεί εξηγήσεις από το Πεκίνο
LIFO NEWSROOM