Νότια Καρολίνα: 12 τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

Νότια Καρολίνα: 12 τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο Facebook Twitter
0

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν- οι δέκα από σφαίρες- κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο χθες στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας

Οι αρχές δεν πιστεύουν ότι επρόκειτο για τυχαία επίθεση, ενώ τρία άτομα που έφεραν όπλο συνελήφθησαν σε σχέση με το περιστατικό. Τουλάχιστον ο ένας από αυτούς πυροβόλησε, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Σκιπ Χόλμπρουκ. «Δεν πιστεύουμε ότι αυτό ήταν τυχαίο. Θεωρούμε ότι γνώριζαν ο ένας τον άλλον και κάτι οδήγησε στους πυροβολισμούς», συμπλήρωσε. 

Οι οχτώ από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, από τους οποίους οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι έξι σε σταθερή. Οι τραυματίες είναι από 15 έως 73 ετών, δήλωσε ο Χόλμπρουκ. Άλλοι δύο άνθρωποι ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να βγουν έξω. 

Στο εμπορικό κέντρο επικράτησε πανικός όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί. Ο Ντάνιελ Τζόνσον έτρωγε εκεί με την οικογένειά του, όταν άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν ανθρώπους να τρέχουν. Ο κόσμος ούρλιαζε για να βρει τα παιδιά του και έριχναν τραπέζια καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν, περιέγραψε. «Όλοι προσπαθούσαν να βρουν έξω. Είδα αναποδογυρισμένα παιδικά καρότσια, άνθρωποι είχαν παρατήσει τα τηλέφωνα και τα κλειδιά τους», πρόσθεσε μιλώντας στο Associated Press.  
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM