Ντιτρόιτ: Έφηβη πήγε ως κοινό σε δικαστήριο και κατέληξε με χειροπέδες επειδή αποκοιμήθηκε

Ντιτρόιτ: Έφηβη πήγε ως κοινό σε δικαστήριο και κατέληξε με χειροπέδες επειδή αποκοιμήθηκε Facebook Twitter
Το Δικαστικό Μέγαρο του Ντιτρόιτ / Φωτογραφία αρχείου: ΕΡΑ
0

Μια έφηβη που πήγε εκδρομή για να δει ένα δικαστήριο του Ντιτρόιτ κατέληξε με ρούχα φυλακής και χειροπέδες επειδή ένας δικαστής είπε ότι δεν του άρεσε η συμπεριφορά της. 

Ο δικαστής Κένεθ Κινγκ ρώτησε μάλιστα τα άλλα παιδιά στην αίθουσα του δικαστηρίου την Τρίτη αν το 16χρονο κορίτσι πρέπει να οδηγηθεί σε φυλακή ανηλίκων, μετέδωσε το WXYZ-TV. 

Ο δικαστής Κένεθ Κινγκ, ο οποίος εργάζεται στο 36ο Περιφερειακό Δικαστήριο, υπερασπίστηκε τις ενέργειές του ως εξής: «Ήθελα αυτό να φαίνεται και να αισθάνεται πολύ αληθινό γι' αυτήν, παρόλο που μάλλον δεν υπάρχει πραγματική πιθανότητα να την βάλω στη φυλακή. Αυτή ήταν η δική μου εκδοχή του “Scared Straight”» δήλωσε ο Κινγκ, αναφερόμενος σε ένα βραβευμένο αμερικανικό ντοκιμαντέρ για τους έφηβους παραβάτες στο Νιου Τζέρσεϊ. 

Η έφηβη βρέθηκε στο εν λόγω δικαστήριο στο πλαίσιο μιας επίσκεψης που διοργάνωσε το The Greening of Detroit, μια μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική ομάδα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Κινγκ παρατήρησε ότι το κορίτσι αποκοιμήθηκε, ανέφερε το WXYZ. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καναδάς προσφεύγει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου κατά των τελωνειακών δασμών του Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Ο Καναδάς προσφεύγει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου κατά των τελωνειακών δασμών του Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ νωρίτερα παραδέχθηκε ότι οι δασμοί αυτοί ενδέχεται να έχουν αρνητικές συνέπειες για τους Αμερικανούς παρότι το κόστος θα είναι «άξιο της θυσίας»
LIFO NEWSROOM
Ο Τζάστιν Μπαλντόνι δημιούργησε ιστοσελίδα για τη δικαστική διαμάχη του με την Μπλέικ Λάιβλι

Διεθνή / Ο Τζάστιν Μπαλντόνι δημιούργησε ιστοσελίδα για τη δικαστική διαμάχη του με την Μπλέικ Λάιβλι

Η Λάιβλι έχει καταθέσει αίτημα για απόρριψη της αγωγής του Μπαλντόνι, ενώ τη Δευτέρα οι νομικές ομάδες και των δύο πλευρών θα βρεθούν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για την πρώτη ακρόαση της υπόθεσης. Ούτε η Λάιβλι ούτε ο Μπαλντόνι αναμένεται να παραστούν
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Στο στόχαστρο εργαλεία A.I. που χρησιμοποιούνται για δημιουργία περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας

Διεθνή / Βρετανία: Στο στόχαστρο εργαλεία A.I. που χρησιμοποιούνται για δημιουργία περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας

Η υπουργός Εσωτερικών, Ιβέτ Κούπερ, τόνισε ότι η νομοθεσία στοχεύει στην προστασία των παιδιών από νέες ψηφιακές απειλές, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία
LIFO NEWSROOM