Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» μικρός ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη

Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Χάρι με τον πατέρα του, Κάρολο, το 1998. EPA/AFP/JOHNNY EGGITT
0

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι «ποτέ δεν κατάφερε» να κάνει ποδήλατο με τον πατέρα του, Κάρολο, ωστόσο παλιότερες φωτογραφίες τους αποδεικνύουν το αντίθετο. 

Στην κοινή συνέντευξη με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τον περασμένο Μάρτιο, ο 36χρονος πρίγκιπας ανέφερε το ποδήλατο ως ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της ζωής στην Καλιφόρνια, μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα πέρυσι. 

«Το καλύτερο για μένα είναι όταν βάζω τον Άρτσι στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, στο μικρό παιδικό καθισματάκι του, και τον πηγαίνω βόλτες, κάτι που δεν κατάφερα ποτέ όταν ήμουν μικρός», ισχυρίστηκε τότε ο Χάρι.«Μπορώ να τον καθίσω πίσω, και τεντώνει τα χέρια του, σαν να λέει "Ουάου"», πρόσθεσε.

Ωστόσο, διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν του, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα, δείχνουν ότι είχε βρεθεί ως παιδί επίσης καθισμένος στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του πατέρα του. 

Σε μια φωτογραφία από το 1990, φαίνεται σε ένα καθισματάκι στο πίσω μέρος από το ποδήλατο του Κάρολου, με τον αδερφό του Ουίλιαμ σε διπλανό ποδήλατο. 

Σε άλλη ασπρόμαυρη φωτογραφία από το 1988, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να κάνει ποδήλατο ενώ τραβά από πίσω του τον Χάρι σε ένα μικρό τροχήλατο βαγονάκι, στην Σκωτία. 

Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη Facebook Twitter
Getty Images

Και ένα άλλο στιγμιότυπο από το 1989 δείχνει τους Ουίλιαμ και Χάρι με τους γονείς τους, Κάρολο και Νταϊάνα, να ποζάρουν μαζί στα Νησιά Σίλι- ο καθένας με δικό του ποδήλατο.

Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη Facebook Twitter
Getty Images

Ο Χάρι είχε πει μεταξύ άλλων στην Όπρα πως ο Κάρολος σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις του από τότε που μετακόμισε στην Αμερική, ενώ σε επόμενη συνέντευξη μαζί της για το «The Me You Don’t See» καταφέρθηκε ξανά εναντίον του πατέρα του. 

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει όταν ήμουν μικρότερος..."Λοιπόν, έτσι ήταν για μένα, οπότε έτσι θα είναι και για σένα". Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα- επειδή εσύ υπέφερες, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρουν και τα παιδιά σου, κάθε άλλο για την ακρίβεια. Αν υπέφερες, κάνε τα πάντα να βεβαιωθείς πως οποιαδήποτε αρνητική εμπειρία είχες, θα γίνει θετική για τα παιδιά σου», σημείωσε ο Χάρι. 

Ο Κάρολος φέρεται να εξοργίστηκε με την συνέντευξη του γιου του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται πως «αναστατώθηκε βαθιά» που ο Χάρι έβγαλε στη φόρα «τα άπλυτα της οικογένειας», σύμφωνα με το Page Six.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Διεθνή / Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Η σεισμογενής Κωνσταντινούπολη έχει δει μείωση των χώρων συγκέντρωσης πολιτών λόγω τσιμεντοποίησης από τις κυβερνήσεις Ερντογάν - Ποιες περιοχές έχουν αντικατασταθεί από νέες υποδομές και πώς αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM