Ο Κρις Ροκ λέει ότι απέρριψε πρόταση να παρουσιάσει τα Όσκαρ

Ο Κρις Ροκ στα Όσκαρ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κρις Ροκ φέρεται να απέρριψε πρόταση να παρουσιάσει την τελετή απονομής των Όσκαρ της επόμενης χρονιάς. 

Κατά τη διάρκεια σόου στο Φοίνιξ, το βράδυ της Κυριακής, ο κωμικός- σύμφωνα με δημοσίευμα- είπε ότι οι διοργανωτές του ζήτησαν να παρουσιάσει για τρίτη φορά την τελετή απονομής των Όσκαρ, κάτι που είχε κάνει το 2005 και το 2016. 

Στα φετινά Όσκαρ, την ώρα που ο Κρις Ροκ παρουσίαζε ένα από τα βραβεία, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο κωμικός είχε κάνει ένα «αστείο» για την σύζυγο του δεύτερου, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. 

Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Ροκ φέρεται να είπε ότι αν δεχόταν να παρουσιάσει την τελετή θα ήταν σαν να επιστρέφει στη σκηνή ενός εγκλήματος και έκανε αναφορά στη δίκη του Ο. Τζ. Σίμπσον, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic, κάποιος από το κοινό φώναξε «Μίλα για αυτό!». Στη συνέχεια, ο Ροκ μίλησε για την ερμηνεία του Σμιθ ως Μοχάμεντ Άλι, στην ταινία του 2001, για την οποία ο ηθοποιός απέσπασε την πρώτη υποψηφιότητά του για Όσκαρ. «Είναι πιο σωματώδης από εμένα. Η πολιτεία της Νεβάδα δεν θα ενέκρινε έναν αγώνα ανάμεσα σε εμένα και τον Γουίλ Σμιθ», συμπλήρωσε. 

Στο μεταξύ, αυτό τον μήνα ο CEO της Ακαδημίας, Μπιλ Κρέιμερ, δήλωσε ότι την επόμενη χρονιά θα υπάρχει οικοδεσπότης της τελετής απονομής των Όσκαρ, έπειτα από μια τριετία χωρίς κεντρικό παρουσιαστή. Ήδη η Ακαδημία «εξετάζει κάποιους βασικούς συνεργάτες για αυτό», συμπλήρωσε. 

Επίσης σημείωσε ότι στην τελετή της επόμενης χρονιάς δεν θα επιτραπούν αστεία για το περιβόητο χαστούκι. «Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε Όσκαρ που τιμούν τον κινηματογράφο. Σε αυτό εστιάζουμε τώρα», τόνισε. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι είχαν οι 15 διασώστες που δολοφονήθηκαν στη Γάζα, λέει ιατροδικαστής

Διεθνή / Τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι είχαν οι 15 διασώστες που δολοφονήθηκαν στη Γάζα, λέει ιατροδικαστής

Τα πτώματα των 15 εργαζομένων σε ανθρωπιστικές αποστολές στη Γάζα βρέθηκαν θαμμένα σε ομαδικό τάφο - Το Ισραήλ ανέλαβε την ευθύνη αλλά αναφέρει ότι 6 από τα θύματα ήταν μέλη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Μαζικές κατασχέσεις κατοικιών στη Μαριούπολη: Η Ρωσία απαλλοτριώνει περιουσίες Ουκρανών που έφυγαν

Διεθνή / Μαζικές κατασχέσεις κατοικιών στη Μαριούπολη: Η Ρωσία απαλλοτριώνει περιουσίες Ουκρανών που έφυγαν

Ρωσικές αρχές κατάσχουν μαζικά σπίτια Ουκρανών που εγκατέλειψαν τη Μαριούπολη - Πάνω από 5.700 ακίνητα στο στόχαστρο - Καταγγελίες για παραβιάσεις διεθνούς δικαίου
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία στρέφεται σε κατασχεμένη αμερικανική εταιρεία για την τροφοδοσία του στρατού της

Διεθνή / Η Ρωσία στρέφεται σε κατασχεμένη αμερικανική εταιρεία για την τροφοδοσία του στρατού της

Η Glavprodukt, αμερικανικής ιδιοκτησίας εταιρεία παραγωγής τροφίμων, κατασχέθηκε από τη Ρωσία και προορίζεται για την τροφοδοσία του στρατού. Πώς αυτό επηρεάζει τις εύθραυστες σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά την ανάκληση της φοροαπαλλαγής της Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά την ανάκληση της φοροαπαλλαγής του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από την IRS να αφαιρέσει τη φοροαπαλλαγή του Χάρβαρντ, κατηγορώντας το πανεπιστήμιο για πολιτικοποίηση και μη συμμόρφωση με τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις - Ποιες θα είναι οι συνέπειες
LIFO NEWSROOM