«Ο τουρκικός λαός δεν αξίζει τέτοια βαρβαρότητα»

«Ο τουρκικός λαός δεν αξίζει τέτοια βαρβαρότητα» Facebook Twitter
5

Με τεταμένες τις σχέσεις Τουρκίας-Συρίας καθώς ο Ερντογάν έχει ταχθεί ανοικτά κατά του Άσαντ, τα τελευταία γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ήταν η ευκαιρία για το συριακό καθεστώς να περάσει στην αντεπίθεση. Ο υπουργός Πληροφοριών της Συρίας, στην πρώτη δήλωση από την άλλη πλευρά των συνόρων σχετικά με τα γεγονότα, δήλωσε ότι ο Ερντογάν τρομοκρατεί το λαό του που «δεν αξίζει μια τέτοια βαρβαρότητα. Ο Ερντογάν πρέπει να παραιτηθεί», είπε ο Ουμράν Αλ Ζουμπί.

Μάλιστα το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας, έχει προειδοποιήσει τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία για την ασφάλεια τους αυτή την περίοδο, καθώς «η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς της κυβέρνησης Ερντογάν σε ειρηνικούς διαδηλωτές».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ