Οι αναγνώστες του Time ψήφισαν τον Πούτιν ως πρόσωπο της χρονιάς

Οι αναγνώστες του Time ψήφισαν τον Πούτιν ως πρόσωπο της χρονιάς Facebook Twitter
0

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Time ως πρόσωπο της χρονιάς. Ο πρόεδρος της Ρωσίας έλαβε τις περισσότερες ψήφους, αφήνοντας στις επόμενες τέσσερις θέσεις τη ράπερ της Νότιας Κορέας CL, τη Lady Gaga, τη Rihanna και την Taylor Swift.

Η λίστα του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο καταρτίζεται επίσημα από τους συντάκτες του περιοδικού και πρόκειται να δημοσιευθεί στις 16 Απριλίου. Ωστόσο, οι αναγνώστες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τα πρόσωπα που άλλαξαν τον κόσμο το περασμένο έτος, είτε αυτό ήταν προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

Εκτός από τον Πούτιν, τα πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της ψυχαγωγίας και κέρδισαν τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών και μια θέση στο top-10 είναι ο Δαλάι Λάμα, η Μαλάλα και ο Πάπας Φραγκίσκος. Οριακά εκτός της δεκάδας βρέθηκαν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM