Όπερα αποκλειστικά για βρέφη παρουσιάζει η Met

Όπερα αποκλειστικά για βρέφη παρουσιάζει η Met Facebook Twitter
0

Με στόχο να ανανεώσει το κοινό της, η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει στα τέλη Απριλίου και στις αρχές Μαΐου μια όπερα για βρέφη, ενώ ερευνητές θα παρατηρούν τις αντιδράσεις των μικρών θεατών.

Η όπερα BambinO του σκωτσέζου συνθέτη Λίαμ Πάτερσον, διάρκειας 40 λεπτών, παρουσιάστηκε ήδη πέρυσι στο φεστιβάλ του Μάντσεστερ.

Το έργο θα ανεβεί στη σκηνή από τον Φίλιμ ΜακΝτέρμοτ, του οποίου η νέα παραγωγή της όπερας «Cosi fan tutte» του Μότσαρτ παίζεται αυτή την περίοδο στη Met, σε μια νέα ερμηνεία που τοποθετείται στο Κόνι 'Αιλαντ της δεκαετίας του 1960, τη διάσημη νεοϋορκέζικη ακτή.

Οι δέκα δωρεάν παραστάσεις της BambinO, που θα δοθούν από τις 30 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου στην αίθουσα List Hall της Met, το μικρό αμφιθέατρο που προορίζεται μόνο για παιδιά από 6 έως 18 μηνών, τα οποία θα συνοδεύει ένας ενήλικας.

Μόνο δύο τραγουδιστές θα είναι στη σκηνή, τους οποίους θα συνοδεύουν δύο μουσικοί οι οποίοι παίζουν πολλά μουσικά όργανα.

Η ιστορία της BambinO αναφέρεται στη συνάντηση που έχει ένα πουλί και ένας νεοσσός, οι οποίοι δεν έχουν καμιά οικογενειακή σχέση.

«Στη συνεχή επιδίωξη της Met να οικοδομήσει το μελλοντικό κοινό, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή αρχή. Αυτό θα είναι μια εμπειρία διαμόρφωσης για τα μικρά παιδιά της Νέας Υόρκης», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Met Πίτερ Γκελμπ.

Η Met συνεργάζεται με ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια, οι οποίοι θα παρατηρούν τη συμπεριφορά των παιδιών κατά τη διάρκεια της παράστασης και τις αντιδράσεις τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Διεθνή / Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε είδος πολέμου, απαντά το Πεκίνο, αποδεικνύοντας ότι μία υπερδύναμη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει και να είναι ισχυρή και να φαίνεται
LIFO NEWSROOM