Πήρε εξιτήριο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου - Επιβεβαιώθηκε αρχική διάγνωση για αφυδάτωση

Πήρε εξιτήριο απ' το νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου - Καλή η κατάσταση της υγείας του Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Εξιτήριο πήρε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απ' το νοσοκομείο μετά τη χθεσινή εισαγωγή του.

Οι γιατροί υποστηρίζουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ενώ σήμερα οι νοσοκομειακές αρχές του «Σέμπα» επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση περί αφυδάτωσης. Πρόσθεσαν επίσης ότι επιπλέον εξετάσεις, ανάμεσά τους και ένα υποδόριο holter που του τοποθετήθηκε, κατέληξαν ότι «η καρδιολογική κατάσταση του Μπενιανμίν Νετανιάχου είναι καλή».

Υπενθυμίζεται πως ο 73χρονος Ισραηλινός πρωθυπουργός μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο «Σέμπα» στο Τελ Χασομέρ, κοντά στην ιδιωτική του κατοικία στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια και παρέμεινε εκεί το βράδυ για παρακολούθηση. Η αυτοκινητοπομπή του εθεάθη να αποχωρεί από το νοσοκομείο με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να επικαλούνται ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου για το εξιτήριο.

Σε χθεσινό βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Νετανιάχου εμφανίστηκε χαμογελαστός και είπε ότι έκανε διακοπές στην Θάλασσα της Γαλιλαίας και ότι δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα. Το γραφείο του ανακοίνωσε επίσης ότι το εβδομαδιαίο υπουργικό συμβούλιο που συγκαλείται συνήθως την Κυριακή αναβλήθηκε για αύριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM
Από το Νόνι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Διεθνή / Από το Νόβι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Οι μαζικές αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες στη Σερβία μετά το Νόβι Σαντ έχουν εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς
LIFO NEWSROOM
Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Διεθνή / Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Το Χάρβαρντ να φορολογηθεί ως πολιτική οντότητα «αν συνεχίσει να προωθεί πολιτικές, ιδεολογικές και τρομοκρατικής έμπνευσης/υποστήριξης "αρρώστιες"» λέει ο Τραμπ
LIFO NEWSROOM