«Rise»: Η Disney έφτιαξε ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πότε αναμένεται η πρεμιέρα

«Rise»: Η Disney έφτιαξε ταινία για την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πότε αναμένεται η πρεμιέρα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του επισκέφτηκαν πρόσφατα τα Walt Disney Studios για να παρακολουθήσουν ένα τμήμα της ταινίας «Rise» η οποία εξιστορεί την πορεία της οικογένειας ξεκινώντας από τη Νιγηρία και τα Σεπόλια μέχρι την κορυφή του NBA στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Σύμφωνα με άτομα του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που επικαλείται το protothema.gr, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο. Αυτός είναι και ο προγραμματισμός από την Disney η οποία έχει αναφέρει ήδη ότι η πρεμιέρα θα είναι μέσα στο 2022. 

«Ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο Αντετοκούνμπο μαζί με μια φωτογραφία με τη μαμά του, Βερόνικα, και τον αδερφό του Θανάση, όταν είχαν πάει να δουν το απόσπασμα της ταινίας νωρίτερα μέσα στο μήνα. 

Η εν λόγω ταινία αναμενόταν σύμφωνα με τις αρχικές ανακοινώσεις του 2019 να ονομαστεί Greek Freak αλλά τελικά οι συντελεστές κατέληξαν στο «Rise».

Το Rise εξιστορεί το μαγικό «ταξίδι» της οικογένειας Αντετοκούνμπο από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και μετά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το tmj4. Θα είναι μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς μια οικογένεια ξεκίνησε την καριέρα τριών πρωταθλητών του NBA, του Γιάννη, του Θανάση και του Κώστα.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης παίζουν και οι δύο στους Μιλγουόκι Μπακς και είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2021 ενώ ο αδερφός τους Κώστας κέρδισε τον τίτλο το 2020 με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Samsung προειδοποιεί: Οι δασμοί Τραμπ πλήττουν τις πωλήσεις smartphone και τσιπ μνήμης

Διεθνή / Η Samsung προειδοποιεί: Οι δασμοί Τραμπ πλήττουν τις πωλήσεις smartphone και τσιπ μνήμης

Η κορυφαία κατασκευάστρια ηλεκτρονικών ειδών επικαλείται «αυξανόμενους πολιτικούς κινδύνους» για τους ημιαγωγούς και προβλέπει υψηλότερες τιμές για εξαρτήματα τηλεφώνων
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Η σκιά των σεξουαλικών κακοποιήσεων ανηλίκων, τα θρησκευτικά σχολεία και η αύξηση χρηματοδότησης στο Diyanet

Διεθνή / Τουρκία: Η σκιά των σεξουαλικών κακοποιήσεων ανηλίκων, τα θρησκευτικά σχολεία και η αύξηση χρηματοδότησης στο Diyanet

Η αύξηση της χρηματοδότησης προς το Diyanet και η ενίσχυση της θρησκευτικής εκπαίδευσης στην Τουρκία συνδέονται άμεσα και ανησυχητικά με τις αυξανόμενες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε θρησκευτικά σχολεία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM