Ρωσία εναντίον Μέρκελ- "Η πολιτική της στο προσφυγικό είναι απλά βλακώδης"

Ρωσία εναντίον Μέρκελ- "Η πολιτική της στο προσφυγικό είναι απλά βλακώδης" Facebook Twitter
1

O πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε «πολύ απλά βλακώδη» την ευρωπαϊκή πολιτική υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών που ενσαρκώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt η οποία θα δημοσιευθεί αύριο.


«Ήταν πολύ απλά βλακώδες να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα της Ευρώπης και να προσκαλέσουν όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν στις πατρίδες σας» επισήμανε ο Ρώσος πρωθυπουργός. «Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι απόλυτη αποτυχία, όλο αυτό είναι απόλυτα τρομακτικό. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πριν από κάποια χρόνια; Είχατε τόσο κακούς αναλυτές;» κατά το ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο Μεντβέντεφ.


«Στις πατρίδες σας υπάρχουν ήδη Σύροι και άνθρωποι από χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία» συνέχισε ο ίδιος. «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα φτωχοί νέοι που έφυγαν καταδιωκόμενοι από τον πόλεμο. Τι θέλουν; Να επιβιώσουν αλλά επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά επιδόματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, ο οποίος υπογράμμισε ότι θεωρεί «πως η ανθρωπιά έχει πολύ μεγάλη αξία» και ότι κι εκείνος θέλει επίσης «να βοηθήσει τους πρόσφυγες», «μεταξύ αυτών των ανθρώπων, υπάρχουν πολλοί – ενδεχομένως εκατοντάδες ή και χιλιάδες – κακοποιά στοιχεία που έχουν μεταβεί στην Ευρώπη με μία «αποστολή αντίστροφης μέτρησης». Τώρα περιμένουν να τους καλέσουν και κατόπιν θα ενεργήσουν ως ρομπότ» εναντίον της Ευρώπης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γενικά όλες οι πολιτικές με ελάχιστες εξαιρέσεις των Ευρωπαίων είναι βλακώδης, όχι μόνο αυτό.Αφού επιλέγουν να σέρνονται απο το αρμα της Αμερικής με πορεία προς τον γκρεμό!!!