Σαρώνει το αντιευρωπαϊκό κόμμα UKIP στη Βρετανία

Σαρώνει το αντιευρωπαϊκό κόμμα UKIP στη Βρετανία Facebook Twitter
4

Αυξημένα ποσοστά σημειώνει το αντιευρωπαϊκό Κόμμα της Ανεξαρτησίας στη Βρετανία ενόψει των ευρωεκλογών του επόμενου μήνα.

Στις βασικές θέσεις του UKIP είναι μεταξύ άλλων και η άμεση αποχώρηση από την ΕΕ και οι αυστηρότεροι αντιμεταναστευτικοί νόμοι. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κάμερον τους έχει χαρακτηρίσει ως "εξτρεμιστές".

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η τελευταία δημοσκόπηση δίνει την τρίτη θέση στο κόμμα.  Η δημοσκόπηση της εταιρείας ComRes για τις προθέσεις των ψηφοφόρων στις εθνικές εκλογές έδειξε ότι το 20% θα ψηφίσει το UKIP--τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από το υψηλότερο ποσοστό τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μία δεύτερη δημοσκόπηση της Opinium on Sunday εμφανίζει το UKIP με τρεις περισσότερες ποσοστιαίες μονάδες στο 18% και μία τρίτη δημοσκόπηση της περασμένης εβδομάδας στο 15% συμφωνώντας έτσι με το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις της Ipsos Mori.

Οι συντηρητικοί του Κάμερον έχουν πέσει τρεις ποσοστιαίες μονάδες στο 29%. Το κυριότερο κόμμα της αντιπολίτευσης, οι Εργατικοί, βρίσκονται σταθερά στο 35%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, εταίροι στον κυβερνητικό συνασπισμό, έχασαν δύο ποσοστιαίες μονάδες καταγράφοντας νέο ιστορικό χαμηλό της τάξης του
7%.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κοίτα να δεις που ο σύμφωνα με τους Έλληνες θολοκουλτουριάρηδες ανάλγητος "ακροδεξιός" Farage είναι υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών.http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/04/04/nigel-farage-ukip-drugs-legalisation_n_5091437.html
Μηπως μπορουμε, μια στις τοσες, να ξεχωριζουμε την Ευρωπη απο τους θεσμους και την πολιτικη της "Ευρωπαικης Ενωσης";Ο Φαραζ ειναι παντρεμενος με Γερμανιδα, τοσο αντιευρωπαιστης δηλαδη.
Τότε είναι λάθος ο όρος αντιευρωπαιστής που αναφέρεται από την πρώτη φράση της είδησης. Προφανώς είναι ευρωσκεπτικιστής.Γνωρίζω πολύ καλά, ότι ο εν λόγω περιγράφεται καλύττερα από τον δεύτερο όρο, μιας και έχει δηλώσει ότι είναι υπέρ της ένωσης αλλά όχι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης(έναντι μιας αποκεντρωμένης) και των ανοιχτών συνόρων. Είναι υπερ μιας εμπορικής ευρείας συνεργασίας και της εξατομικευμένης-σε ότι αφορά τα κράτη- οικονομίας.