Super Bowl: Ο Κέντρικ Λαμάρ τραγούδησε το «Not Like Us» στο αμφιλεγόμενο σόου του

Super Bowl: Ο Κέντρικ Λαμάρ τραγούδησε το «Not Like Us» στο ημίχρονο Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Ο πολυβραβευμένος ράπερ Κέντρικ Λαμάρ τραγούδησε στο ημίχρονο του Super Bowl και τράβηξε τα βλέμματα με το σόου του στο Superdome της Νέας Ορλεάνης.

Αν και ήταν άγνωστο αν ο Κέντρικ Λαμάρ θα τραγουδούσε το Not Like Us, τραγούδι για το οποίο ο Drake έχει κινηθεί νομικά, τελικά το έκανε.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, πριν από το παιχνίδι, ο Τζον Μπατίστ ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ο Τρομπόνε Σόρτι και η Λόρεν Ντέιγκλ το «America the Beautiful» ενώ η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ledisi ερμήνευσε το «Lift Every Voice and Sing».

Οι Philadelphia Eagles κατέκτησαν το δεύτερο Super Bowl της ιστορίας τους, διαλύοντας τους Kansas City Chiefs με 40-22. Οι οπαδοί των Eagles πανηγύρισαν τη νίκη, όμως αυτό που μένει από κάθε Super Bowl είναι όσα γίνονται στις εξέδρες και στο ημίχρονο.

Το σόου άνοιξε ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον ντυμένος ως «Θείος Σαμ» και στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Κέντρικ Λαμάρ. Στο 13λεπτο σόου, ο γεννημένος στο Κόμπτον αστέρας του χιπ-χοπ ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως μεταξύ άλλων τα «Squabble Up», «Humble», «DNA», «Man at the Garden», «Peekaboo» και φυσικά, το «Not Like Us», στο οποίο κατηγορεί τον ράπερ Drake για παιδοφιλία.

Μαζί του στην σκηνή εμφανίστηκε και η βραβευμένη με Grammy R&B τραγουδίστρια SZA η οποία ντυμένη στα κόκκινα, βγήκε για να ερμηνεύσει μαζί με τον ράπερ τα τραγούδια «All the Stars» και «Luther».

Ο ράπερ, ο οποίος ξεκίνησε το σετ του από την οροφή ενός αυτοκινήτου, είπε το diss track Not Like Us, παραλείποντας τον αμφιλεγόμενο στίχο (παιδόφιλος) που αναφέρεται στον Καναδό καλλιτέχνη. Ωστόσο, άφησε άλλους στίχους.

Η εμφάνιση του Κέντρικ Λαμάρ:

Οι χορευτές κινήθηκαν με απόλυτη ακρίβεια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενώ η συμμετοχή της Σερένα Γουίλιαμς, η οποία ήταν πρώην φίλη του Drake, ήταν μία από τις εκπλήξεις του σόου. Το τραγούδι «tv off» ήταν ο επίλογος της εντυπωσιακής εμφάνισης του ράπερ, ενώ το παρών στο σόου έδωσε και ο παραγωγός και DJ Mustard.

Ωστόσο, τα σχόλια για την εμφάνισή του ποικίλουν. Άλλοι λάτρεψαν το γεγονός ότι είπε το Not Like Us και τον αποθέωσαν για αυτό, ωστόσο φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με πολλούς θεατές να το χαρακτηρίζουν το «χειρότερο σόου όλων των εποχών». Παρά τη σαρωτική του νίκη στα φετινά Grammy, η εμφάνισή του στο Super Bowl δεν φάνηκε να έχει ορμή.

«Ήθελα να παίξω το αγαπημένο τους τραγούδι αλλά ξέρεις ότι τους αρέσει να κάνουν μήνυση», είπε ο Κέντρικ Λαμάρ, λίγα λεπτά μετά το ημίχρονο του Super Bowl.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν στην Κίνα

Διεθνή / Συρρίκνωση του πληθυσμού στην Κίνα: Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν

Η μείωση του ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα των νέων, ως προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας αποδίδεται εδώ και χρόνια στο υψηλό κόστος της φροντίδας των παιδιών και της εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ Πελικό, καθώς η αστυνομία εντόπισε στοιχεία που τον ενοχοποιούν για βιασμό μετά φόνου πριν γνωρίσει τη μετέπειτα σύζυγό του.
LIFO NEWSROOM