Συμμορία 20 ατόμων φυγάδευσε έμπορο ναρκωτικών από ισπανικό νοσοκομείο

Συμμορία 20 ατόμων φυγάδευσε έμπορο ναρκωτικών από ισπανικό νοσοκομείο Facebook Twitter
EPA
0

Μια ομάδα περίπου 20 ανθρώπων εισέβαλε σε ένα νοσοκομείο στη νότια Ισπανία και «απελευθέρωσε», χθες, έναν έμπορο ναρκωτικών.

Το δωμάτιο του εγκληματία φρουρούσαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ούτε να αντισταθούν.

Οι δύο αστυνομικοί προτίμησαν να μην κάνουν χρήση του όπλου τους «παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εκτυλιχθεί μια τραγωδία» εξήγησε η δημοτική αρχή της Λινέα, στην επαρχία Κάδιθ (νότια).

Ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από την αστυνομία για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, έπειτα από καταδίωξη με τις αρχές.

Όμως, σύμφωνα με τον δήμαρχο, πολύ σύντομα εμφανίστηκε μια ομάδα 20 ανθρώπων, που εισέβαλε στο νοσοκομείο, τον πήρε και όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή με τα οχήματα που τους περίμεναν έξω.

Ο δήμαρχος της Λα Λινέα, Χουάν Φράνθο, καταγγέλλει συχνά την κατάσταση που επικρατεί στο τομέα της ασφάλειας σε αυτήν την πόλη των 65.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον βρετανικό θύλακα του Γιβραλτάρ.

Στην πόλη κυκλοφορούν ανενόχλητοι πολλοί έμποροι, μεταφέροντας τα φορτία κάνναβης που έχουν παραλάβει από το Μαρόκο.

«Ο εχθρός είναι πολύ ισχυρός και πρέπει να σκεφτούμε τη λήψη άλλων μέτρων» δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM